2777
2789

شاید اون طرف خبر نداشته که ایشون ایست قلبی کرده

مگرنه هیچکی اینقدر حیوان نیست که سرماخوردگی رو مقدم به این بیمار بدونه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
شاید اون طرف خبر نداشته که ایشون ایست قلبی کرده مگرنه هیچکی اینقدر حیوان نیست که سرماخوردگی رو مقدم ...

دنبال مریض داشتن میرفتن CPR چطور مریض بدحالو ندید؟

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دنبال مریض داشتن میرفتن CPR چطور مریض بدحالو ندید؟

خیلی ها حتی سر در نمیارن که ایست قلبی چی هست

چقدر الکی بزرگ میکنین هرچیزی رو

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
شاید اون طرف خبر نداشته که ایشون ایست قلبی کرده مگرنه هیچکی اینقدر حیوان نیست که سرماخوردگی رو مقدم ...

بعضی ها واقعا درک و شعور ندارن من باردار بودم رفته بودم درمانگاه بعضی خانما شوهراشونم اومده بودن بعد اونا همه نشسته بودن رو صندلی اصلا نمیگفتن این زن با این شکم چجوری سرپا وایسته؟ یا چند روز پیش یه اقا تو قسمت زنونه نشسته بود رو صندلی بعد من با یع نوزاد سرپا

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
خیلی ها حتی سر در نمیارن که ایست قلبی چی هست چقدر الکی بزرگ میکنین هرچیزی رو

واسه شما عجیبه

ولی واسه ما هر روز اتفاق میوفته

که صرفا چون ما زودتر اومدیم اولویت داریم

واسه شما عجیبه ولی واسه ما هر روز اتفاق میوفته که صرفا چون ما زودتر اومدیم اولویت داریم

به این نمیگن مرگ انسانیت😏

حتی اگه این طور هم باشه درصد خیلی کمی از این آدم های فاقد شعور وجود دارن،مگرنه بیشتر جامعه به خوبی این رو درک میکنن که مسئله مرگ و زندگی با سرماخوردگی فرق داره

سعی به ایجاد ناامیدی کاذب نداشته باشیم

به این نمیگن مرگ انسانیت😏 حتی اگه این طور هم باشه درصد خیلی کمی از این آدم های فاقد شعور وجود دارن ...

اگر درصد کمی اینطور بودم ما هر روز حداقل ده بیست تا از این آدما نمیدیدیم