2777
2789

سلام .دخترا شده ایمپلنت کرده باشید و کلی دندونایه خراب درست کردید بعد زایمان شیر خودتون و شیر خشک بدید هیج مشکل دندون درد اذیت شدن نداشته باشید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من کلی دندون ترمیم و عصب کشی کردم و شیر خودمو فقط دادم،خراب شدن همه دندونام،رفتم ایمپلنت کنم گفت فکت نازکه و باید پیوند استخوان کنی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

تو این اوضاع اصلا خوب نیست برای تغذیه بچه فقط از شیر مادر استفاده کرد

برای اینکه از شیر خودت بدی باید خودتو تقویت کنی چند درصد خانوما میتونن هر هفته غذاهای مقوی مثل گوشت و ماهی و... بخورن؟ شیرخشک هم یه کمک برای مادره هم برای خود بچه خوبه

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
من دندونامو درست کردم و باید ایمپلنت انجام بدم دوسه تا گفتم ببینم اگه چند وقت بعد خواستم بچه بیارم ا ...

شیرخشکم معایب خودشو داره،ایمپلنت کن بعد بچح بیا

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید