2777
2789
عنوان

مامانا یه دیقه بیاین

76 بازدید | 11 پست

اولا خسته نباشین ،خودمم خسته نباشم ،کاملا همدردیم میدونم الان خسته این مثل خودم🥴🤧

بعدم من دخترم دیروز ۶ ماهش تمام شد ،تو شیش ماهگی هم واکسن دارن ؟ اخه یکم سرما خورده منم گفتم خوب شه بعد ببرم بهداشت 

او اینکه آب معدنی میشه داد به بچه یا فقط آب جوشیده؟

بعدم مگه شیر گاو زیر یه سال ممنوع نیس پس من حالا فرنی با چی درست کنم براش ؟به یکی سپرده بودیم شیر بز بیاره ولی میگن بچه خود بزه ضعیفه همه شیرشو میزارن بچش میخوره با شیر گاو درست کنم حالا؟موز هم میتونم قاطیش کنم؟

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

واکسن را بزار خوب شد بعد ببر 

موز میتونی بدی ولی خیلی کم بعد یواش یواش زیاد کن به حدی که دو ساله که شد یک موز کامل بدی 

شیر گاو ممنوع نیست خوب بجوشون بده اگه دلدرد شد دیگه نده تا یکسالگی به بعضی ها فقط نمیسازه اگه بهش نساخت یا ترسیدی بدی با آب درست کن و نشاسته 

یا آرد برنج بعد وقتی سرد شد اگه دوست داشتی یکم شیر خشک هم توش بریز 

آب معدنی هم نده فعلا بعد یکسالگی اگه خواستی بدی مشکل نداره ولی همونم خیلی ها میگن ندی بهتره

واکسن را بزار خوب شد بعد ببر  موز میتونی بدی ولی خیلی کم بعد یواش یواش زیاد کن به حدی که دو سا ...

مرسی عزیزم ❤️

پس اول شیر خالی بدم دیگه اگه دلدرد نشد فرنی درست کنم باهاش؟

خستم از جماعت زنده کش مرده پرست🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ❤️ پس اول شیر خالی بدم دیگه اگه دلدرد نشد فرنی درست کنم باهاش؟

فرنی درست کنی باهاش بهتره توش میتونی چند قطره گلاب بریزی واسه نفخش یا هل را مثل چایی دم کنی بعد یک قاشق چایی خوری تو فرنی اش بریزی که دلدرد نشه

یه وعده غذا بسه دیگه برا شروع خدا حفظش کنه گلم

خوبه آره ولی چون شش ماهش تموم شده خیلی زود میتونی دو وعده اش کنی

فقط چون تازه داری شروع میکنی اول با نشاسته سوپش را درست کن بعد یک ماه یواش یواش با آرد برنج یا آرد گندم درست کن

زرده تخم مرغ آبپز هم میتونی با کره نرم کنی بهش بدی