2777
2789
عنوان

شیر خشک

54 بازدید | 10 پست

خانوما بچه ام شیرخشک میخوره جدیدا زیاد بالا میاره بگمونم بهش نمیسازه چطوری شیر خشکشو عوض کنم البته در کنارش شیر خودمو هم میدم ،شیر خشک هم مواقعی میدم که شیرم کم میشه آخه شیر آنچنانی ندارم مجبورم بهش کمکی بدم

بیومیل بهش بده اگه با لاکتوز حساسیت ندارن

الان آپتامیل میخوره یهویی عوض کنم بد نیست؟آخه دکترش که پیر هست بهم گفت شیر خشکشو یه وقت عوض نکنید که به اسهال میفتن و خطرناکه همچین چیزی آیا درسته

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مطمئنی به خاطر شیرخشک هس باید با دکتر مشورت کنی تا بتونه شیرخشکی که مناسبش هس براش بنویسه

ممکنه از زیاد شیرخوردن باشه. نیس؟ 

اخه من روزای اول که به بچم شیرخشک میدادم(بلد نبودم..تابچه گریه میکرد بهش شیر میدادم) شب که میشد تو خواب بالا میاورد..3،4 بار که اینجوری شد فهمیدم از شیرزیاد هس.. از فرداش که کم کردم دیگه بالا نیاورد

من نان میدادم.. بعد هم گیگوز... جفتش خوب بود

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
اگه مطمئنی به خاطر شیرخشک هس باید با دکتر مشورت کنی تا بتونه شیرخشکی که مناسبش هس براش بنویسه مم ...

می‌دونی دقیقا بعد از اینکه شیر میخوره آروغشو میگیرم بالا میاره،نه زیاد نمیخوره همش خوابیده تا بیدارش نکنم برا شیر بیدار نمیشه این منو بیشتر نگران کرده

الان آپتامیل میخوره یهویی عوض کنم بد نیست؟آخه دکترش که پیر هست بهم گفت شیر خشکشو یه وقت عوض نکنید که ...

نمی دونم از مرکز بهداشت که برای قد ووزن میبری راهنمایی بگیر کمکت می کنن

اگه مطمئنی به خاطر شیرخشک هس باید با دکتر مشورت کنی تا بتونه شیرخشکی که مناسبش هس براش بنویسه مم ...

علایم اینکه شیر خشک به بچه نمیسازه چیه؟تازه دوماهش شده یه ده روزی میشه مدفوعش یه روز درمیون شده

نمی دونم از مرکز بهداشت که برای قد ووزن میبری راهنمایی بگیر کمکت می کنن

اونا فقط بهم میگفتن یه وقت به بچت شیر خشک ندیااا اعثابمو بیشتر خورد کردن هر چی بهشون میگفتم شیرم کمه باز حرف خودشونو میزدن بگمونم خودشون پر از شیر بودن درک ندارن شیر نداشتن یعنی چی

می‌دونی دقیقا بعد از اینکه شیر میخوره آروغشو میگیرم بالا میاره،نه زیاد نمیخوره همش خوابیده تا بیدارش ...

رفلاکس نداره؟ 

بچه خواهرم همینکه شیر میخورد بالا میاورد.. البته شیرخودش رو میداد

دکتر گفت رفلاکس داره.. بهش گفت بعد از شیر خوردن 20 دیقه سرشو بالا نگه داره.. تا فکر کنم 8،9 ماهگی اینجوری بود بعدش خوب شد

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
علایم اینکه شیر خشک به بچه نمیسازه چیه؟تازه دوماهش شده یه ده روزی میشه مدفوعش یه روز درمیون شده

نمیدونم والا... یه بچه اسهال میشه.. یکی بالا میاره

شنیدم یکی از آشناها دوسه تا شیرخشک عوض کرده بود تا آخر یکیش بهش ساخته بود و دیگه چیزیش نمیشد