2777
2789
عنوان

چرا شوهرم بعد زایمانم انقدر بد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 656 بازدید | 38 پست

منم تازه زایمان کردم دوماهه ، اوایل رفتار شوهر منم بد بود با اینکه من خیلی نیاز داشتم بهش ، الان ک دارم فک میکنم میبینم من اون موقع چقدر بداخلاق و غیرقابل تحمل بودم و خودم نمی‌دونستم چون هورمونا بهم میریزه

شاید شما هم رفتارت خوب نبوده باعث شده ازت دور شه ،، تو بهش نزدیک شو و محبت کن چون اون باهات خوب بشه حال خودت بهتر میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید افسردگی پس از زایمانه، نخندیا ولی بعضی پدرا هم افسردگی پس از زایمان میگیرن 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
مادر شدن برای من ،به جرئت وحشتناک ترین اتفاق زندگیم بود طوفان بود من زایمان کردم،همسرم افسردگی گرف ...

بخدا ی حاملگیییی سخت و بدی داشتم

کل ۹ماه نتونستم راه برم

کم خونی شدییییید

ویار سخت تا حتی روز زایمان من بالا اوردم

خیلی روزای سختی داشتم

بچم هی مریض شد بستری شد

کاش شوهرم درکم میکرد...

مادر شدن برای من ،به جرئت وحشتناک ترین اتفاق زندگیم بود طوفان بود من زایمان کردم،همسرم افسردگی گرف ...

میخاستم اینو بگم اتفاقا 

مردها هم با ورود بچه افسردگی میگیرن 

سعی کنید باهم برنامه ها و کلیپ های مرتبط با این موضوع رو باهم ببینید و راه حل پیدا کنید

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

اقا من قصد ندارم بترسونمت یا ذهنتو خراب کنم

فقط برا اینکه حواست باشه میگم، یکی از وقتایی که زیاد دیدم مردا میرن به سمت خیانت دوران بارداری و بعد زایمان همسرشونه

میدونم اشتباهه، میدونم از درک پایین مرداست که نمیفهمن تو اون دوران باید بیشتر محبت کنن و توجه کنن اما متاسفانه این اتفاق یه وقتایی میفته

میدونم سخته خودم تجربشو دارم، سر زایمان اولم تا ۳ ماه فقط تو خلسه بودم… ولی سعی کن پرانرژی باشی، به خودت بیشتر برسی، اولش سخته ولی به مرور این انرژی که میذاری چند برابرش به خودت برمیگرده

باید درک کنه من از صبح تا شب درگیر بچم بچه رفلاکسی ک هی بالا میاره دیگ نمیتونم مثل قبل ب خودم برس ...

می‌دونم عزیزم ،،

شاید یکی براش مهم نباشه و اصلا نفهمه ولی خب شوهر شما حساسه و براش مهم باشه 

حالا مگه نمبخوای مسکلت حل بشه ؟؟؟و نیاز داری به محبت و اینا ،،،،

خب سعی کن به خودت برسی ،،،،،اگه مشکلش اینه تا کم کم بهتر بشه 

رسیدن به خودت نه اینکه چیز عجیبی باشه ،،،

صبح بلند میشی با آخر شب یه دوش ده دقیقه ای بگیر ،،،،لباسای ست بپوش تو خونه ،،شونه بزن موهات رو ،،،لباسات بوی خوب بدن ،،،،،،یه مداد بکش تو چشمت 

من پیش یه مادر نشستم اینقد بوی بچه و شیری که خشک شده بود رو لباسش داد بخدا تا چندوقت حالم بد بود ،

با اینکه عاشق بوی خود نوزاد هستم 

بخدا ی حاملگیییی سخت و بدی داشتم کل ۹ماه نتونستم راه برم کم خونی شدییییید ویار سخت تا حتی روز زای ...

عزیزم شوهرتم بخاطر این چالش‌ها خستس 

سعی کنید بگو بخند کنید باهم حتی با ظاهر خسته 

احساس همدلی کنید باهم 

بهش بگو خوب شد او کنارمی وگرنه از پس این سختی ها چطوری بر میومدم باور کن خیلی تاثیر داره

بخدا ی حاملگیییی سخت و بدی داشتم کل ۹ماه نتونستم راه برم کم خونی شدییییید ویار سخت تا حتی روز زای ...

الهی بگردم عزیزم

درکت می کنم با تمام سلول هام

با هم صحبت کنین

سعی کنین کم کم با هم وقت بگذرونین شده یه فیلم ببینین

خلاصه که دور نشین که بدتر سردتر میشین

امیدوارم خیلی‌ زود یه روال خوب پیدا کنه رابطه تون 

💔🖤
اقا من قصد ندارم بترسونمت یا ذهنتو خراب کنم فقط برا اینکه حواست باشه میگم، یکی از وقتایی که زیاد دی ...

تموم ترسم از اینه

مگه میشه ۵ماه رابطه نداشت

من بهش شک دارم  

من بجات باشم میرم یکم بودم میرسم 

مثلا کاشت یا ژلیش ناخن با رنگهای شاد وجبغ 

ساحلی و لباس تو خونه های رنگی 

دوتا گل سر یا کش مو خوشگل 

یه تینت لب 

باور کن حال خودتم خیلیییی بهتر می‌کنه اینا 

روزی یکساعت هم آهنگ شاد بزار مخصوصا موقع ورود شوهرت 

بزار وقتی میاد ذوق کنه برای اومدنش به خونه

آها استارتر اینم بهت بگم شاید شوهرت خودارضایی می‌کنه ،،،

مردی که خودارضایی کنه و عادت کنه دیگه سخت میشه جمعش کرده ،،،،

احتمالش هست از ماه های اول اینکارو انجام داده باشه و دیگه عادت کرده و میلش هم به شما کم شده و احتیاجی هم به شما نداره 

خودت مشکوک مشدی بهش تا حالا ؟؟تو حموم ؟؟نصفه شب؟

آها استارتر اینم بهت بگم شاید شوهرت خودارضایی می‌کنه ،،، مردی که خودارضایی کنه و عادت کنه دیگه سخت ...

اره فیلم دیدم توگوشیش

و اینکه گوگلش پر از سرچ های ناجور