2777
2789

هر موقع میخواستین بفهمین ی کاری خیانته یا ن 

جای خودتونو با طرف عوض کنید 

نامزد شما اگه همچین پیامایی از شما ببینه واکنشش چیه؟

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
نه فکر نکنم  چون من به شمارع دارم با اون اکانت دارم

اونجایی که با دست پس زد و با پا پیش کشید مشخص بود 

عکس خواست و بعد چت و دوطرفه پاک کرد

هم خوشش اومده هم میترسه

همانا پس از هرسختی آسانی است💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم تند نرو

حرفی زده نشده که 

اونجوری بخوایی اول کاری لو بدی فهمیدی

دیکه خیلی حواس شو جمع میکنه به گوشیش کا دیگه هیچ وقت نفهمی

حالا که دادی تلگرام شو فرصت خوبیه که بشناسیش

چرا باید بگ عکست ببینم شک کرد ک تویی واسه همین ادامه نداده و ترسید واس همین چت پاک کرد

نمیدونم یهو براش فرستاد عکستو بفریت اونم فرستاده

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

صبور باش ،زود لو نده 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

من در کل بعید می‌دونم یارو دختر باشه کجا ی دختر می‌ره پی وی پسر ک اهل حالی

احتمالا ازیناست ک دنبال پول کندنه در کل چیزی از قبح قضیه کم نمیکنه 

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

عزیزم ناراحت شدم، من جای تو بودم حتما موضوع رو مطرح می کردم، پیگیری می کردم و حتی می گفتم باید قبل از عروسی بریم پیش مشاور و در موردش حرف بزنیم یا حتی ممکن بود همه چیز رو بهم بزنم.... نمی دونم ولی به نظر من این رفتارها خطرناکه و میتونه نشونه ی بدی باشه، ولی امیدوارم نباشه و با گفتگو و مشاوره حل بشه

به نظرم تند نرو حرفی زده نشده که  اونجوری بخوایی اول کاری لو بدی فهمیدی دیکه خیلی حواس شو جم ...

تا حالا بهم خیانت نکرده نمیدونم یهو چش شد

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
تا حالا بهم خیانت نکرده نمیدونم یهو چش شد

عزیزم فکر کردی خیانت چیه؟

از همین کجکاویا و سرگرمیا شروع میشه یهو کل زندگی رو به گند میکشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چرا انقدر زود ازدواج کردی 

فعلا صبر کن ببین تا کجا پیش میرن 

تا مدرک محکم دستت بیاد

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!

تاالان که کار خاصی نکرده ک خیانت محسوب بشه

فعلا داره میبینه کیه

دوسته

غریبه اس

آشناس

سرکارش میذاره

صبر کن ببین چی میشه چی میگه

فعلا کاری نکرده

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون