2777
2789
عنوان

💥چطور یه پسر خوب رو میشه برای ازدواج تشخیص داد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 74 پست

پسر خوب دنبال رابطه دوستی نیست و برای آشنایی باهات با خانوادت صحبت می‌کنه 

پسر خوب دو سه ماه اول رابطه درخواست های جنسی نداره و شوخی های رکیک و جنسی نمیکنه

با قسمتی که گفتی سن بالای ۳۰ بشدت موافقین 

✨🦋🤍I am valuable

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته ولی چرا این طور برخورد می‌کنه اگر واقعا قصدی نداره چرا از کلمه های غیر رسمی استفاده می‌کنه منم ...

ببینید وقتی که مدتی باهم در ارتباط باشید بیشتر عادی میشه براتون 

جنس زن و مرد اگه تا اخر عمرم با هم باشن باز چیز از هم یاد میگیرن 

مثال خود بنده اینجاهستم تا یاد بگیرم ،اخلاق و عادت ها و رفتارهای یه جنس مخالف رو و ازش برای بهبودروابط بهتر با همسرم استفاده میکنم

🧔اقا هستم
پسر خوب دنبال رابطه دوستی نیست و برای آشنایی باهات با خانوادت صحبت می‌کنه  پسر خوب دو سه ماه ا ...

کاملا درست میفرمایید👌

البته ادمای با اصالتم هستناااا که کمتر از۳۰هست ولی مقصر نیست چون تجربه نداره

🧔اقا هستم
ببینید وقتی که مدتی باهم در ارتباط باشید بیشتر عادی میشه براتون  جنس زن و مرد اگه تا اخر عمرم ...

من خواستگارم رد کردم چون خیلی جبر داشت رو چادر پوشیدن ولی خودش اصلا به نماز و روزه اعتقادی نداشت من گفتم مهمه واسم نماز روزه کلی حرف زد آخر قانعم نکرد منم ردش کردم اگر من مجبورم به چادر تو چرا نماز نمیخونی خو😂😂😂

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
هیچ کاری از هیچ کسی بعید نیست زندگیا یجوری شده ک شک کنی ب همه چی اینقدر خیانت میبینی دورو برت خوشا ...

درست میفرمایید داداش ولی بزرگترین ضعف انسان شکاک بودنه

البته باید حواس جمع باشیم

🧔اقا هستم
من خواستگارم رد کردم چون خیلی جبر داشت رو چادر پوشیدن ولی خودش اصلا به نماز و روزه اعتقادی نداشت من ...

خب باید دید چرا اینطور فکر میکنه

حالا بنده ارزو دارم همسرم چادری باشه ،خودمم نماز نمیخونم 

بنده که دوست دارم چادری باشه بخاطر وقار و شخصیت و ابهت خاصی میده بهش ،اصلا هر وقت مبیبنمش تو چادر کلی ذوق میکنم مخخخخخخصوصا تو چادر نماز🤩😍🥰

🧔اقا هستم
خب باید دید چرا اینطور فکر میکنه حالا بنده ارزو دارم همسرم چادری باشه ،خودمم نماز نمیخونم  بن ...

😂😂 کلا بخاطر همینه حس میکنم دارم میپوکم از درون چطور میشه یه آدم با یه چیزی مشکل داره اونوقت دقیقا یه چیزی در رابطه با همون موضوعات از طرف مقابلش توقع داشته باشه🤯😅

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
😂😂 کلا بخاطر همینه حس میکنم دارم میپوکم از درون چطور میشه یه آدم با یه چیزی مشکل داره اونوقت دقیقا ...

ببینید دو جور برداشت میشه کرد از خواستش

۱،اینکه مثل بنده دوست داشته باشه و حس اینو بهش بده که این زن فقططط مال منه و کسی هم نگاش نکنه

۲،اینکه بترسه از خیانت زنش بهش 

اگه مورد دوم باشه که خوب کاری کردی ردش کردی

🧔اقا هستم
2810