2777
2789
عنوان

💥چطور یه پسر خوب رو میشه برای ازدواج تشخیص داد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1431 بازدید | 74 پست
نمی‌دونم شاید حق با شما باشه  شاید دلیل تنفر من نسبت به مذهبی نما ها ، همین دخالت تو کار بقیه ...

منم ادم مذهبی و باعتقاد دیدم ک حالت بهم میخوره بگم

حالا تعمیم نمیدم ب همشون ولی خیلی داغون بودن اونا

کاربری دست دو نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی سوال اگ مردی ک عاشقته  و ۶ سال بخاطر عشقت صبر کرده 

باهاش زندگی کنی آدمو خوشبخت میکنه یا نه همینک ب آدم رسید همه چی یادش میره ؟

اینو واسه دختر داییم میپرسم 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

ی سوال اگ مردی ک عاشقته  و ۶ سال بخاطر عشقت صبر کرده  باهاش زندگی کنی آدمو خوشبخت میکنه ی ...

و تو همون زمان ک عاشق بوده واقعا فقط دختر داییم میدیده ن هیچ کسی دیگ رو 

دختر داییم هم بدون ارایشه  و خوشگل نی معمولیه

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

خب بشتگی داره ب هزار عامل

ینی عشقش  تموم میشه ؟

از نظر اینک بعدا خیانت کنه یا دوسش نداشته باشه میگم

ولی موارد دیگ خب آدم عاقلانه تصمیم میگیره 

ینی عشقش  تموم میشه ؟ از نظر اینک بعدا خیانت کنه یا دوسش نداشته باشه میگم ولی موارد دیگ خب آد ...

اینک دختر داییت چقدر مهارت زندگی داره مهمه

و اینک ذات اون اقا چطوری هست

کاربری دست دو نفره
اینک دختر داییت چقدر مهارت زندگی داره مهمه و اینک ذات اون اقا چطوری هست

مهارتش خوبه خودش ک باهاش حرف میزنیم  حتی ب متاهلا هم راهکار یاد میدع ولی از اینک بعدا ب چشم شوهرش خوشگل نباشه میترسه

یا اینک نتونه عشوه بیاد 

مهارتش خوبه خودش ک باهاش حرف میزنیم  حتی ب متاهلا هم راهکار یاد میدع ولی از اینک بعدا ب چشم شوه ...

خبپس حله

عشوه و ایناهم سرچ کنه تو نت یا دقت کنه به بقیه یاد میگیره

ظاهرم ک همیشه لباسای خوشگل تنش باشه بخصوص تو خونه حله

کاربری دست دو نفره
ی سوال اگ مردی ک عاشقته  و ۶ سال بخاطر عشقت صبر کرده  باهاش زندگی کنی آدمو خوشبخت میکنه ی ...

ادما و مخصوصامردا رو نمیشه اینطور شناخت

یه کامیون وقتی میفته زیر بار باید تستش کرد 

پسرا وقتی تو فشار زندگی و مشکلات قرار میگیرن رو میشه شناخت

اونایی که قبل از ازدواج زیر بار افتادن و تغییر نکرده اخلاق ورفتارشون رو بهتر میشه بهشون اعتماد کرد

🧔اقا هستم
ادما و مخصوصامردا رو نمیشه اینطور شناخت یه کامیون وقتی میفته زیر بار باید تستش کرد  پسرا وقتی ...

مرسی 🌸🌸🌸

خبپس حله عشوه و ایناهم سرچ کنه تو نت یا دقت کنه به بقیه یاد میگیره ظاهرم ک همیشه لباسای خوشگل تنش ...

مرسی گلی🌸🌸🌸

2810