2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 30940 بازدید | 4603 پست
مغزت میپوکه دختر نخور

زیاد نخوردم بعد طبیعی مال خودمون هست گرفتم مال باغ انگور خودمان 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

دخترامن نهار گوجه بادمجان درست کردم ۱۰۰ گرم خوردم بعد اینکه روغن زیاد نزدم تقریبا مث اب پز دوقاشق زدم روغن بعد الان میزنم تو مانکن گوجه بادمجان ۱۰۰ گرمش 😐😐۴۰ کالری داره  چی بزنم بجاش چیکار کنم 

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترامن نهار گوجه بادمجان درست کردم ۱۰۰ گرم خوردم بعد اینکه روغن زیاد نزدم تقریبا مث اب پز دوقاشق زد ...

@خزان_نارنجی    

فدات عزیزم کالری گوجه و بادمجان سرخ شده جدا جدا بزن یا از گوگل جستجو بزن

عه باجی

@خزان_نارنجی    

@مارال37    

@آینازخانوووووووووم    

سلام دخترا چطورید چخبر 

مجاز ۱۳۰۰

مصرفی ۱۰۸۴

@خزان_نارنجی @مارال37 @آینازخانوووووووووم سلام دخترا چطورید چخبر مجاز ۱۳۰۰مصرفی ۱۰۸۴

@an۷۶

اصلا نمیشه تگت کرد چراااا