2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25649 بازدید | 3674 پست

شبتون بخیر گل گلیا

ص : قهوه و شکلات تلخ

ن : زرشک پلوی ریش ریشی ۱۰ ق + سالاد کاهو

م و : یه تیکه کوچیک سوهان و سیب

ش : انداره یک کف سنگک تیلیت آبگوشت و یک لقمه گوشت بدون چربی + ترشی

م و : لبو ، پرتقال  ، لیمو شیرین ، نارنگی

ورزشم رقصیدم

@خزان_نارنجی     ، @ارغوان186    

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگل خودم .ماشالله ترکوندی با پیاده روی عااالی🤩

قشنگ مهربون منی تو

آرهههه

خیلی دوست دارم بازم برم ولی میترسم

اون بلواری که پارک توشه خیلی دنج و خلوته

قشنگ میتونن خفتم کنن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

نوش جونت عزیزدلم😘❤وای یوقتایی اینجوری میشه 😂😂 از بس ذهنمون مشغولهباریکلا من بهت افتخار میکنم👌👌� ...

مرسی قشنگ من

باور کن بعد از پستی که زدم خیلی فکر کردم که صبح دقیقا چی خوردم! یادم نیومد😂 عجله داشتم که برم لباس بپوشم و بریم پارک

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

شبتون بخیر گل گلیاص : قهوه و شکلات تلخن : زرشک پلوی ریش ریشی ۱۰ ق + سالاد کاهوم و : یه تیکه کوچیک سو ...

نووووش جونت بشه دلبرکم

همسرت نمیاد مگه باهات؟ یه ساعتی برو پر تردد باشه

نه

این سری اومد که ببینیم مسیر چطوریه

میترسم تنهایی برم

نیم ساعت راهه تا برسم

همین اطراف خونه پیاده روی میکنم