2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25649 بازدید | 3674 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جانم تولدش مبارک باشه گل پسرررر😍😍😍😍😍 منتظرتم

مرسی عزیزدلم

امروز پری شدم

ولی تا جایی ک راه داشت تونستم خوب پیش برم

فردا گزارش میدم 

دور دوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 وزن شروع 79😶 وزن هدف 69💪🤗 شروع رژیم جدید 13 فروردین 1403 🥰 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪
علیک سلام دلبری نازنینممنون صدام زدیشکر خدا فدات ❤️یادش به خیر اون روزا

عزیزمی مهربون😍😘

خداروشکررر

اره واقعا یادش بخیر

یهو دیدم چه جات خالیه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@خزان_نارنجی @__delbar__ بچه ها من امروز یادم نبود باید گزارش بدممقدار چیزایی که خوردم دستم نیستوا ...

نوش جونت عزیزدلم😘❤

وای یوقتایی اینجوری میشه 😂😂 از بس ذهنمون مشغوله

باریکلا من بهت افتخار میکنم👌👌😍😍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام بچه هاگزارش روز اول سحر نان ، پنیر ، خرما ، گردو 350افطار نان ، خامه ، شکر ، چای 350شام ماکارا ...

به به نوش جونت و التماس دعا😍👌