2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24708 بازدید | 3474 پست
بعععله من جزو مدل های امریکایی هستم حالا پیش کسی نگو نمیخوام ریا بشه😂😂😂😂گفتم شاید شب کارای مهمتر ...

ای بابا بد شد که 😂 ولی زیر پوستی یه ریاکاری کردی خودت متوجه نشدی 🤣 نه عزیزم هتل نیست که هر شب هرشب چ خبره😎😂 حالا بیا پایین گزارش بدم کیف کن 

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : ... 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

سلام بر همه خوبان 

گزارش اولین روز 

به نام خدا

مجاز ۱۴۰۰ 

مصرفی ۹۶۵😁

صبحونه نخوردم 

میان وعده ۴۰ گرم آجیل مخلوط .

نهار ۱۸۰ گرم برنج 

۱۰۰ گرم لوبیا چیتی با قارچ 

یه لیوان نوشابه 

میان وعده یه عدد موز 

شامم دو عدد تخمرغ آبپز 

یه قند کوچولو هم با چای میخورم بعد شام ، رفتم بیرون باید مویز بخرم تمام کردم چای هم خالی نمیچسبه🫣

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : ... 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا بد شد که 😂 ولی زیر پوستی یه ریاکاری کردی خودت متوجه نشدی 🤣 نه عزیزم هتل نیست که هر شب هرشب ...

نههههه من فقط خواستم مطلع بشی😂😂

ای بابا حیف شد😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام بر همه خوبان گزارش اولین روز به نام خدامجاز ۱۴۰۰ مصرفی ۹۶۵😁صبحونه نخوردم میان وعده ۴۰ گرم آجیل ...

نوووش جووونت😘

طوفانی شروع کردیااااا

فقط نوشابه رو دوست نداشتم

بقیش عااالی👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

ص:یدونه نیمرو+سنگک ۴۰ گرم

م و :شیر قهوه نصف لیوان

ناهار:ماکارونی کم روغن+یه پیاله ماست

عصرونه:یدونه بیسکوییت چند غله+۱۵ گرم کراکر ماهی+۱۰ تا دونه بادوم زمینی+دو تا خرما+یدونه موز که نصفشو یه قاشق چایخوری کره بادوم زمینی زدم+یدونه پرتقال

شام:۵۰ گرم لواش+کوکو سبزی+ماست

مصرفی:۱۴۷۴

مجاز:۱۵۶۰

🥀🌈
ص:یدونه نیمرو+سنگک ۴۰ گرمم و :شیر قهوه نصف لیوانناهار:ماکارونی کم روغن+یه پیاله ماستعصرونه:یدونه بیس ...

نوش جونت😘

2810