2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24716 بازدید | 3475 پست
چقدررررر خوشحال شدم آزاد شدیم ننه ایشالله آزادی قسمت همه😍😍😍😍😍😍🥳🥳🥳🥳🥳

وای مریم خوبی ❤❤❤😍😍 فسقلیات خوبن ؟؟؟

اینجا رو باز کرد سمیرا

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

ص:۳۵ گرم سنگک+ارده شیره یه قاشق چایخوری+نصف قاشق چایخوری حلوا شکری

م و بعد ورزش:۳ تا سفیده تخم مرغ

ناهار:۸ قاشق کته بدون روغن+ماهی بخار پز+ماست(میدونم بده ولی بدجور هوس کردم بعده ناهارم خوردم یه پیاله)

عصرونه:یدونه بیسکوییت ستاک چند غله شکلاتی+۱۵ گرم کراکر ترد+دو تا خرما+یدونه موز+۱۰ تا دونه بادوم زمینی

شام:سیرابی+۵۸ گرم سنگک+قبل شامم ۱۸ گرم سوسیس سرخ شده طاقت نیاوردم ناخنک زدم😬

بعدشام:انار+یدونه خرما

مصرفی:۱۲۲۱

مجاز:۱۵۶۰

۲ ساعتو ۴۵ دیقم باشگاه بودم ورزش کر‌دم 

🥀🌈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای مریم خوبی ❤❤❤😍😍 فسقلیات خوبن ؟؟؟اینجا رو باز کرد سمیرا

سلام مهربوووونم قربونت برم دست بوسن فدات 

آره باز کرده 😍😍😍

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

اره عزیزم تو هفته ۴روز بگیری عالیه

باشه ۴روز میگیرم 

مر مری ام 😍مامان دخملیا دوقلو هام و آوا جونم🥰پرانرژی و با انگیزه💪عضو گروه قرمز وزن شروع:۸۶  هدف اول:۸۳🔓هدف دوم:۸۰🔓هدف سوم:۷۷🔒 هدف چهارم:۷۴ 🔒هدف پنجم:۷۰ 🔒هدف آخررررر :۶۵🔐یبار تونستم بازم میتونم😍🤩

میفهممت😂😂خدا بهت قوت بدهماشالله خوب داری کم میکنی🥰👏👏👏👏

فدای تو 

آره به لطف فست 😍😍😍😍

ص:۳۵ گرم سنگک+ارده شیره یه قاشق چایخوری+نصف قاشق چایخوری حلوا شکریم و بعد ورزش:۳ تا سفیده تخم مرغناه ...

به به ورزشت عالیه .بدنسازی میری؟؟

شام ترکیبی زدی؟؟😂😂 سیرابی و سوسیس صنعتی سنتی روهم

همین فست ۱۶ .۸یا فست ۵۰۰ کالری؟

فست۱۶:۸

سلام بر مانکن های آینده 🥰

خوفید 

مهمون می‌خوایید 

منو پذیرا باشید 

از امروز استارت مجدد🙃

وزنم 79 

گزارشم شب میدم ☺️

وزن شروع : 79 (1403/8/30) 🧡 وزن فعلی : ... 🧡 وزن هدف : 65 🧡 قد : 160

به به ورزشت عالیه .بدنسازی میری؟؟شام ترکیبی زدی؟؟😂😂 سیرابی و سوسیس صنعتی سنتی روهم

اره سوسیسو دیدم احتمال خراب کردن رژیممو دادم گفتم یه تیکه ناخنک بزنم بهتر از اینه یروز گند بزنم🤣🤣🤣🤣🤣

ورزشم بدنسازی میرم نیم ساعتش هوازی یه ساعتو نیم نزدیک دو ساعت دستگاه بقیشم استراحته بینش کلا دو ساعتو نیم میشه حالا یروزی یه رب اینور تر یا اونور تر میشه بستگی به استراحتم داره😅

ولی جون نمیمونه که برام دیگه این هفته دو بار رفتم باشگاهمو امروز هرکار کردم نتونستم برم فرداام که نمیتونم

🥀🌈
واییی شامشو😍😍😍 خودت پختی؟😁

😘😘

امممممم چیزه اممممم استثنائا نه😂

اونروز اونقدر رفتم بالای منبر برات😂😂😂

بخدا علی خرید من نگفته بودم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

2810