2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25003 بازدید | 3548 پست
نه با سس مشکلی ندارم خودش آقایی کرد و نخورد 😂 آره اولین بارم بود خیار و گوجه رو تنها با نون میخ ...

خب خداروشکر😂😂

نوش جونت عضله بشه برات😍😍😂

سانازی بیا یه کاری کن امروز داشتم یه پادکست گوش میکردم که راجب همین کتاب خرده عادت ها بود میگفت اگه میخوایید چیزی رو ترک کنید باید کاری کنید که اون چیز براتون ناخوشایند بشه مثلا یه آقایی میخواسته سیگار رو ترک کنه به خودش قول داده هر وقت کشید به خانمش بگه و خانمشم هربار سرزنشش میکرد و این باعث شده بود به مرور این سیگار کشیدن کوفتش بشه و بذاره کنار.

حالا یه ایده دیگه هم داشت میگفت مثلا اگه به چیزی خیلی علاقه دارید ازش بعنوان انگیزه ب ای یه عادت خوب استفاده کنید.حالا چحوری؟ مثلا میگفت من عاشق کباب کوبیده ام حالا برای خودم این قرار رو گذاشتم که هر وقت مثلا یک مقاله نوشتم جایزه ب ای خودم کوبیده بگیرم.

تو هم مثلا میتونی با خودت قراربذاری اگه روزی مثلا ۱ ساعت ورزش کردم (یا هر کاری که دوست داری انجام بدی ولی سختته) جایزه به خودم مثلا یدونه ویفر میدم ولی به غیر از اون زمانای دیگه نخور.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هم اکنون نیازمند گزارشهای سبزتون هستم @مارال37     @اسمره     @راهشیر ...

سلام ساناز جان خوبی عزیزم

من گزارشم این بود تا ساعت ۹

چند دقیقه هست بد گند زدم دیگه نیومدم اینسری سوسیس کالباس نبود کیک خامه ای بود دیگه هیچی نگم بهتره☹️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
حاااااال کنااااااا 😎🤪   راه که میرم دلم صدا قلوپ قلوپ میده🤣🤣

تو فقط میخواستی منو حرص بدی😂😂😂😂😂

آفررررین😍😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

استرس داریم

قبول کن

با پیامت خندم گرفت😅نیازمند گزارش سبزمون هستی🤦‍♀️😅گند زدینگا ،بدجورینگا🥴😅شرمنده بودینگا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1

@sky9301    

سلام عزیزم شب بخیر🌹🌻🌹🌻

گزارش روز دوم چالش🌈🌈

چالش ورزش ۱ساعت ونیم باشگاه✔️

چالش شام ۲۰۰ کالری سالاد✔️

چالش حذف قندمصنوعی✔️

آب ۱ونیم لیتر✔️

دمنوش ✖️

مجاز ۱۳۰۰ دریافتی ۱۰۰۰

صبحانه پنیر یه قوطی کبریت  نان لواش ۳ کف دست

میان وعده قهره اسپرسو

ناهار برنج  قیمه  دوغ 

میان وعده هندوانه

شام سالاد فصل بدون سس  با تخم مرغ ابپز

میان وعده سیب زرد

عضوگروه آبی💙💙وزن اولیه ۹۲🦋 وزن این هفته ۷۴🦋  وزن هدف ۶۸🦋

سلام عزیزم

فست ۶۵۰

آب خوردم قند مصنوعی نخوردم حواسم نبود یه گاز کوچولو از بستنی پسرم خوردم

نیم ساعتم با برنامه ورزش کردم

@sky9301    

وزن شروع 73😔.   وزن هدف 63🥰
خب خداروشکر😂😂 نوش جونت عضله بشه برات😍😍😂 سانازی بیا یه کاری کن امروز داشتم یه پادکست گوش ...

پس هروقت ناپرهیزی کردم به خودت میگم دعبام کنی

هر وقتم کار خیلی فوق العاده ای انجام دادم جایزه به خودم بستنی میدم 😉

اسم کتابشو بگو منم گوش کنم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام ساناز جان خوبی عزیزم من گزارشم این بود تا ساعت ۹ چند دقیقه هست بد گند زدم دیگه نیومدم اینسری ...

سلام ماراااال خااانوووم

به به میبینم که یکی یکی چالشو به باد دادین رفته

حتما هم کیک آشتی کنون بوده؟ اگه آشتی کنونه ایرادی نداره ولی فردا دیگه روز چیت موقوف مارال جان

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
استرس داریم قبول کن با پیامت خندم گرفت😅نیازمند گزارش سبزمون هستی🤦‍♀️😅گند زدینگا ،بدجورینگا🥴 ...

گزارش قرمز بهتر بهش میخورد والله

فردایینگا چیتینگا حذفینگا بالا هم گفتنینگا

و اضافینگا ۳۰۰ کالری بیشتر از هرروز سوختنینگا

سلام ماراااال خااانوووم به به میبینم که یکی یکی چالشو به باد دادین رفته حتما هم کیک آشتی کنو ...

آره یه جورایی آشتی کنون بود دیگه😂😂😂😂پس از سالها آشتی کردیم🥴😅

نههههه من امروز خیلی سختی کشیدم میدونستم روز چیت هست از صبح اینهمه خودمو زجر نمیدادم😭🤕🤕🤕

@sky9301     سلام عزیزم شب بخیر🌹🌻🌹🌻 گزارش روز دوم چالش🌈🌈 چالش ورزش ۱ساع ...

سلام عززززییییزززززم

وای خدایا شکرت بالاخره یه گزارش جالب دیدم

دمت گرم واقعا

همه چی عالی

نوش جونت خوشمزه هات

ممنونتم که روز دوم چالشو هم رعایت کردی

گزارش قرمز بهتر بهش میخورد والله فردایینگا چیتینگا حذفینگا بالا هم گفتنینگا و اضافینگا ۳۰۰ کالر ...

نه رحمینینگا

تو رو خداینگا😭

گزارش قرمز بهتر بهش میخورد والله فردایینگا چیتینگا حذفینگا بالا هم گفتنینگا و اضافینگا ۳۰۰ کالر ...

😅😅😂😂😂

سلام عزیزم فست ۶۵۰ آب خوردم قند مصنوعی نخوردم حواسم نبود یه گاز کوچولو از بستنی پسرم خو ...

سلام مینو جونم

نوش جونت باشه گلم

ممنونم که روز دوم چالشم رعایت کردی

اون یه گاز بستنی رو هم ۱۰۰۰۰ قدمت شست برد و اصلا حساب نمیکنیم 😉😉😉😉😉

اگه تا موقع خواب گشنت شد خرما و انجیر بخور بازم