2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25003 بازدید | 3548 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من از سالاد زیاد خوشم نمیاد واقعیت اگه سس داشته باشه میتونم بخورم بخاطره همین خراب کردم

خب میتونی ۲۰۰ کالریشو حفظ کنی  

قبل چالش میگفتی عزیزم یه فکری میکردیم براش .

حبوبات میخوردی .

تخم مرغ ابپز و سیب زمینی ابپز جایگزین میکردیم

اره  همونو میگن😂   از امروز هستما گزارشرو میدم بالاخره اومدیم خونه خودمون.  ببینم ...

خب پس درست گفتم😂😂

باریکلا منتظرم که بترکونی💪🤩

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام سلام 👋🏻👋🏻

خوبین خوشین سلامتین 🥰🥰🥰🥰🥰

گزارش امروز من

صبحونه یه خیار و یه گوجه رو خرد کردم و با دو کف بربری خوردم و همراه چاییم هم یه دونه خرما خوردم

بعدش رفتم پیاده روی و یه ساعت توی حیاط قدم زدم

تا ناهارو آماده کنم هم چند تا برش طالبی خوردم

برای ناهار ۱۳ قاشق کته سیب زمینی با یه پیاله ماست کم چرب خوردم

عصری هم یه دونه سیب زرد خوردم و دوباره همراه چاییم دوتا خرما و چندتا دونه کشمش خوردم

شام ام که مشخصه سالاد خوشمزه دارم البته بدون سس و یه مقدارم لوبیا چیتی بهش اضافه میکنم

دیشب که داشتم سالادو بدون سس میخوردم همسرم استقبال کردو گفت که کار خیلی خوبیه و جز ضرر چیز دیگه ای نداره و تو که میخوای لاعر شی خوب میکنی سس نمیخوری و اونم سالادشو بدون سس خورد.. حداقل روی یه نفر تاثیر مثبت گذاشتم

آب هم که ۸ لیوان خوردم و تا موقع خواب یه لیوان دیگه میخورم

یه مقدارم ورزش کردم توی خونه تا ۳۰۰ کالریم پر بشه

کالری مصرفی امروزم ۱۲۰۰ کالری

@خزان_نارنجی    

@__delbar__    

@پروازبلند    

الان که چالش حذف قند هست کالری رو نمیتونم پر کنم قبلا همش توی کشو کابینتو یخچال دنبال شیرینیجات میگشتم و کالریم بالا میزد و خیلی بد بود. دمت گرم سمیرا بابت این چالش

چالش حذف قند مصنوعی ✔️

چالش شام سالادی و سبک ✔️

چالش سوزاندن ۳۰۰ کالری✔️

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام سلام 👋🏻👋🏻 خوبین خوشین سلامتین 🥰🥰🥰🥰🥰 گزارش امروز من صبحونه یه خیار و یه گوج ...

به به کیف کردم خوندم عشقم 🤩🤩🤩

عالی بودی مثل همیشه👌🫶

منم شامم سالاد و لوبیا چیتی👍

به به کیف کردم خوندم عشقم 🤩🤩🤩 عالی بودی مثل همیشه👌🫶 منم شامم سالاد و لوبیا چیتی👍

تقلب نداشتیما این شامه منه

🤪🤪

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
ببشید😁😁😁  بچه های من عاشق خوراک لوبیا هستن خیلی وقت بود نپخته بودم چون تنبلیم میومد قبلش لو ...

نوش جونتون واقعنی