2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
@sky9301     @پروازبلند     ۹۱۰ کالری ورزش نداشتم متاسفانه

سلام مارالی. شبت بخیر عزیزم

نوش جونت باشه گلم

از فردا چالش داریما

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟣🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 ...

سلام عشقم 

اقاااا چرا هروقت من نیستم یه خبر جدیدی هست؟😂😂😂

سلام دوستای گلم بزنید رو ریپلای و بخونید😘😘

@شکلاتچوبی    

@artimisqw    

@de_l_vin    تو چند روزه نیستی عزیزم خوبی؟

@bshsvb    

@دخترپاییززز۷۶    تو هم نیستی قشنگم خوبی؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نه وگرنه کارشو تموم کرده بودم تا حالا🤣🤣 دمنوش نیست خداروشکر .چای سبزه با تخم کرفس و زیره سیاه خوب ...

حیف😂😂😂😂

خب خداروشکر اره بخور دختر من خودم چای سبز میخورم تقریبا هر روز حالا من دارچین و زنجبیل و گاهی هل میریزم

زیره اگه دوست داشته باشی واسه لاغری موثره

کرفسم که دیگه همه میدونیم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

این شامه؟  نه یکی به من بگه این شامه؟  نههههه این شامه؟  منی که باور ندار ...

از این بهتر خدایی از فردا همینه شامم😁نوش جان

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
این شامه؟  نه یکی به من بگه این شامه؟  نههههه این شامه؟  منی که باور ندار ...

بعله شامه🤨

خیلیم شام کاملیه هم فیبر داره هم پروتئین👍

سوپ هم شام نیست ناهاره😂😂😂

اصلا شام درستش همینه الان معدت داره امواتت رو دعا میکنه که قبل خواب سنگینش نکردی

بعله شامه🤨 خیلیم شام کاملیه هم فیبر داره هم پروتئین👍 سوپ هم شام نیست ناهاره😂😂😂 اصلا شام درست ...

اینجا هیچیش نرمال نیست چرا 💔🤣

برو بابا گور امواتمو به فحش بسته اونارم تو گور میلرزونه 

:)