2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 3548 پست
تو نمیخای یه نینی بیاری؟یالا دیگه لاغر شدی بسه یه نینی بیار 😍

یعنی نشد یک نفر اینو نگه به من😂😂😂

چشم خدا بخواد امسال پاییز و زمستون اقدام میکنم😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

یعنی نشد یک نفر اینو نگه به من😂😂😂 چشم خدا بخواد امسال پاییز و زمستون اقدام میکنم😂

همه منتظرن خب

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بیارم همتون میگید منتظر دومی ایم😂😂😂

خب دوتا بیار 😂😂😂😂

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
دقیقااا الهی که به خوشی بگذره بععععله خاااانم مامان شده اونم مامان دخملیییی😍😍😍 روز دختر فهمیده ...

قربونت برم من عزیززم😍😍😍👧🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
یعنی نشد یک نفر اینو نگه به من😂😂😂 چشم خدا بخواد امسال پاییز و زمستون اقدام میکنم😂

😬😬😬 زود نباشهیه وقت. اینهمه میگیم پاس میدی باز به پاییز  و زمستون 🙄 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
همه نمیان اونجا آخه ‌ از وزن جدید رو بنما ببینم دسته گلت رو😁

باشه هرطور راحت‌ترین😁 ولی اگه خواستی بزنی من پایم😃

نگووو سمیرا هنوز جرات نکردم برم رو وزنه امروز میرم خونه مامانم بنظرت عصری بکشم یا وردارم بیارم خونه خودمون فردا صپ ناشتا بکشم؟

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
عزیزمممم میفهممت یوقت یه کارایی میکنن ها ولی کاریه که شده تو اگه حرص و جوش بخوری درست که نمیشه فقط ...

میخام خفش کنم😂 این دمنوشا مزه ... میده🤦 می‌دونم یکی دوبار بیشتر نمیخوره بقیشو می‌ریزه دور

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀
الهییی😂😂😂❤❤ وای جدی😂😂😂😂 بذارش یه رشته ورزشی از الان ورزش کنه عالیه براش

چه رشته ای مثلا ؟ امسال باید بره پیش دبستانی 😁

اگه سه ماه تابستونو بفرستمش یه کلاسی.مثلا چی خوبه بنظرت که تحرکشم خوب باشه به درد بچه پنج ساله هم بخوره؟

بدووووو که منتظریم😍😍