2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25003 بازدید | 3548 پست
سلام سانازی چه خوب که برگشتی به رژیم کاش منم همینکارو بکنم وقتی عصبی باشم نمیتونم انگار

سلام لی لی. منم عصبی بودنی فقط میخورم جالب اینجاس که هبچ وقتم اینکار آرومم نمیکنه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
@sky9301     سلام عزیزم شب بخیر🦋🦋🌈🌈🌈 ببخشید من چند روز گوشی نداشتم نتونستم گزار ...

سلام عزیزم. ایرادی نداره 🩵🩵🩵

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@sky9301   سلام عزیزم 🥺 من نمیتونم گزارش بدم تا پسفردا

سلام گلم. باشه

اشکم در اومد با خوندش 🥲💔🥺 یاد داداشم افتادم  کلاس اول بود با مظلومی میومد پیشم بهم میگفت آج ...

وای خدا 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺

بچه ها خیلی مظلومن. دروسم واقعا سخت شده. طفلکیا گناهیم ندارن

هرچند اینم بگم بعد از این همه تکرار و تمرین دقیقا فردا اون چیزیو اشتباه مینویسه که بیشتر از همه بهش توضیح دادمو گفته مامان اینو خیلی خوب یاد گرفتم

سلام مارالی نوش جونت عزیزم منم دندون درد امونم رو بریده همش با اخم نشستم. با همه هم دعوا دارم

سلام عزیزم منم دندونم چند وقت پیش درد میکرد نرفتم مامانم دعاشو نوشت درست شدم ولی باید حتما برم برسم ،بهش برس انشالله زودتر خوب شه ،لیلی منم یکی دو روزه عصبیم اصلا حال روحی مساعدی ندارم ،رقص اینام که فعلا حوصلشو ندارم،رعایت میکنم ولی بهتر از این واقعا نمیتونم خودت میدونی که اینجور مواقع به شدت میخورم ،فقط بخاطر تو و ساناز دارم رعایت میکنم مقدار کالری بالاتر نزنه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
چشمت سلامت😘😘 سلام سلااام نوش جونت عزیزم باز اینکه شبو سبک خوردی خوب بود. عشقم چای زیادش خوب نیس ...

سلام

صبحانه=مربا،لواش

ناهار= قیمه،کته،سالاد شیرازی

میان=شیر

شام=ماست،لواش

کالری مصرفی=1100 کالری 

مجاز=1100  

آب6لیوان  

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
کالری مجاز ۱۵۰۰  کالری مصرفی ۱۵۰۷ اگه نیاز به اصلاحه بهم بگید لطفاً  چون عاشق خوراکی ام ...

عزیزم حالا روز اولته دستت میاد کم کم چجوری پر کنی.

سس و شکلات و هله و هوله و کلا حذف کن میان وعده میوه یا مغز یا لبنیات کم چرب بخور.

شام برنج نخوری بهتره ‌

برنج رو ناهار بخور

خورشت ها رو سعی کن بیشتر از ۳ق نخوری نهایت ۵ق .کالریه خورشتت بالا بود ‌.

دارم تلاشم میکنم واقعا این دفعه کم کنم  امروزم از ساعت یه ربع به شیش تا هفت رفتم پیاده روی🤗🤗

سلام سحرخیز جان. ایولا بابا