2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25010 بازدید | 3549 پست
اشکال نداره عزیزم نوش جوونت

سلام عزیزم صبحت بخیر منم می‌خوام شروع کنم از امروز کارتون باشم اگه بشه؟!

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم ۵ صفحه اول رو بخونید

خوندم گلم تا بعد از ظهر پروفایلمو درست میکنم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

حیف کالریت نیست عزیزم با نوشابه مشکی پر بشه؟ همش ضرر

🥲🥲

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
سلام گلم. نوش جونت باشه عزیزم

سلام وصبح بخیر به ساناز مهربون

ببخشید من جمعه نت نداشتم گزارش بدم 

گزارش پنج شنبه مجاز 1100   مصرفی1381

اب 3 لیوان ورزش والیبال

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
سلام گلم. نوش جونت باشه عزیزم

اینم گزارش جمعه عزیز

مجاز 1100 مصرفی1064

اب 2 لیوان ورزش نیم ساعت پیاده روی 

رهگذار عمر سیری در دیاری روشن وتاریک....رهگذار عمر راهیست بر فضایی دور یا نزدیک ...کس نمیداند کدامین روز می اید . کس نمیداند کدامین روز میمیرد
اینم گزارش جمعه عزیز مجاز 1100 مصرفی1064 اب 2 لیوان ورزش نیم ساعت پیاده روی 

سلام مینای گلم. خوبی؟

نوش جونت باشه عزیزم. مصرف آبت خیلی پایینه

ورزش میکنی تشنت نمیشه؟ منم یه زمانی والیبال کار میکردم یادش بخیر

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام مینای گلم. خوبی؟ نوش جونت باشه عزیزم. مصرف آبت خیلی پایینه ورزش میکنی تشنت نمیشه؟ منم یه زمان ...

یادم میره ساناز جون  خیلی تشنه نمیشم 

باید آلارم  بذارم یاد اوری شه  

یادم میره ساناز جون  خیلی تشنه نمیشم  باید آلارم  بذارم یاد اوری شه    

حتما بذار. بطری پر کن بذار دم دستت هر نیم ساعت یه مقدارشو بخور. بدنت آسیب میبینه

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
حتما بذار. بطری پر کن بذار دم دستت هر نیم ساعت یه مقدارشو بخور. بدنت آسیب میبینه

مرسی از توجهتون 

فدایی دارین

مرسی از توجهتون    فدایی دارین

😘😘😘😘😘

به منم یاد بده😋😋

چشم 🤩

سلام 

صبحانه=تخم مرغ،لواش

ناهار= ماکارونی،سالاد،نوشابه رژیمی بدون قند

میان=شیرینی زبان،چای

شام=ماست،لواش

کالری مصرفی=1000 کالری

مجاز=1000

چای سیاه ۷ لیوان 

شیرینیرو مجبور شدم بخورم مهمونی بودم.

@__delbar__    

مانکن های زیبا 140۲/07/28  💚گروه سبز💚                وزن اولیه شروع  :69    قد=۱۶۳   وزن فعلی60/100🤭           هدف اول : 65🔑🔓  هدف دوم : 62🔑🔓                        هدف سوم=۵۸🔒 هدف چهارم=۵۵ 🔒                    
چشم 🤩 سلام  صبحانه=تخم مرغ،لواش ناهار= ماکارونی،سالاد،نوشابه رژیمی بدون قند میان=شیرینی ...

چشمت سلامت😘😘

سلام سلااام

نوش جونت عزیزم باز اینکه شبو سبک خوردی خوب بود.

عشقم چای زیادش خوب نیس سعی کن بجاش آب بخوری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@خزان_نارنجی    

@پروازبلند    

سلام خوبین ببخشید من دیروز هم پریود شدم هم مهمون داشتم شب دیگه از خستگی و درد بیهوش شدم نتونستم گزارش بدم الان میدم خلاصه ببخشید نمخام بیخیال بشم

صبحانه عسل شانه خامه نان لواش ۳۰۲کالری

م و صبح چای قند ۱۵کالری

ناهار مرغ و سیب زمینی سرخ شده ونان  لواش خیارشور ۶۱۸کالری

م و عصر هندوانه ۴۳کالری

شام خوراک لوبیا و برنج ۵۱۴کالری

م و شب هندوانه  کرم کارامل ۱۵۰ کالری

کالری مجاز ۱۶۴۰

کالری مصرفی ۱۶۴۴

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد  هرچقدر میشکنیم باز نمک ها دارد🤲❤️عضو گروه قرمز❤️ت شروع۱۴۰۲/۱۱/۵ وزن شروع۱۰۰😣هدف اول۹۵🔓هدف دوم۹۲🔓هدف سوم۸۸🔒هدف چهارم ۸۵🔒هدف پنجم ۸۲🔒هدف اخر ۷۸🔒باذن الله درتاریخ12/14به هدف اولم رسیدم 😍تاریخ ۰۱/۱۲به هدف دومم رسیدم😍وزن فعلی۹۲کیلو