2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 25042 بازدید | 3554 پست
اره ادم یهو دستپاچه میشه نمیدونه چیکارکنه

خداروشکر بخیر گذشت💙

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@__delbar__     @پروازبلند     سلام خوشگلا گزارش امروز من کالری دری ...

سلام مهربون من نوش جونت😘😘

بهت افتخار میکنم بینظیرررر بودی😍😍👍👍

ساناز یادم نیست بهت گفتم یا نه چند وقت میشا کلیپ دیدم دکتره میکفت اگر دلتون چیزی میخواد که قند مصنوعی داره وقتی گرسنه هستید نخورید با شکم سیر بخورید کمترین میزان جذب رو داره خلاصه پنجشنبه کیکت رو با شکم گرسنه نخور❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

سلام گلم. نوش جونت باشه. شام نمیخوای بخوری؟ ۸۰۰ تا کم نیست واست مارال؟ مجازت فکر کنم ۱۲۰۰ باشه البت ...

نه دیگه شام نمیخوام بخورم نمیخوام بیشتر شه متفاوت میگیرم هر روز ،فردا فست هستم

منم خیلی دوستش دارم واقعا خوشمزس کاش کالریش کم بود

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام گلم. نوش جونت باشه. شام نمیخوای بخوری؟ ۸۰۰ تا کم نیست واست مارال؟ مجازت فکر کنم ۱۲۰۰ باشه البت ...

زیگزاگی میرم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13535028/%d8%b1%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%af-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa%db%8c?page=1
سلام عشقا @sky9301     @پروازبلند     مجاز۱۳۰۰ مصرفی۱۱۰۰

به به نسترن خانووووم میبینم که فست ۵۰۰ تایی رفتی امروز 😡😡

نوش جونت بشه عزیزم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام مهربون من نوش جونت😘😘 بهت افتخار میکنم بینظیرررر بودی😍😍👍👍 ساناز یادم نیست بهت گفتم یا نه ...

واقعا؟ آره اینم شنیدم که شبا نباید خورد میوه و شیرینی رو چون زودتر جذب میشن

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
زیگزاگی میرم

آهان پس همون فکر کردم مثل خودمون خطی میری

@sky9301     @پروازبلند     سلام دوست جونیا امروز ۸۰۰ کالری بودم ۱ ساعت ر ...

سلام مارالی

نوش جونت

از ناهار به این ور گشنگی کشیدی؟   میوه ای چیزی کاش بخوری

منم امروز دخمل خوبی بودم. کالری شماری نکردم ولی خوب پیش رفتم. ورزش رو هم شروع کردم دوباره

@sky9301    

لیلی هستم
سلام مارالی نوش جونت از ناهار به این ور گشنگی کشیدی؟   میوه ای چیزی کاش بخوری منم امروز دخ ...

نه گرسنه نیستم اصلا سیرم کرد ولی کم کم باید برم بخوابم

آفرین چقدر خوبه ورزش کنی منم ازت انرژی بگیرم

سلام کالری۱۳۰۰ @خزان_نارنجی   @mom_artinam    

❤️❤️❤️ دوستان عزیز درسته من حس ششم هستم 80تا90 درصد هم درست میگم ولی این حس هست دلیل نمیشه که شما با حرف من یا کس دیگه زندگیتون رو خراب کنید به عقل خودتون نظر کنید ببینید چیکار کنید حس ششم مثل مشورت کردن با کسی میمونه نه اینکه حتما حرفش رو قبول کنید ممنونم به خاطر دعا های خیری که برام میکنید پیام های قشنگتون که پر از حس آرامش هست حالم رو خوب می‌کنه 😍😍💚💚🤍ایشالا خوشبخت باشید همیشه😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️لطفاً دیگه ازم چیزی نپرسید جواب نمی‌دم قسم و قرآن هم ندید ممنونم 💔ایـن راهـی ک دارم مـیرم تهش قشـنگه.. '!️ ❤️عضو گروه قرمز❤️ وزن اولیه: 95.55(17اردیبهشت)🫥 هدف بعدی 🔒90 هدف بعدی 85🔒 هدف بعدی 80🔒 هدف بعدی 75🔒 هدف بعدی 70🔒 هدف بعدی 65🔒 هدف بعدی 60🔒هدف نهایی 58🔒❤️‍🔥
واقعا؟ آره اینم شنیدم که شبا نباید خورد میوه و شیرینی رو چون زودتر جذب میشن

اره درسته عشقم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

آره دعبا تن🥺

دخمل بدددد😡😡

یه قمقمه آب کن

یا لیوان رو مر اب کن بذار دم دستت هی در طول روز بخور صبرنکن تشنه بشی کم کم بخور