2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24736 بازدید | 3482 پست

این برای کاهش اشتهاست ولی حتما طبع بدنتون رو بشناسید و بدون سوال کردن از پزشک طب سنتی استفاده نکنید.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به روی ماهت😘😍❤ عیبی نداره خداروشکر که سالم و سلامتی واقعا نگرانت بودم. گل پسرات خوبن؟ همسرت ...

عزیزدل منی تو

سالم و سلامت باشی خودت و عزیزانت گلکم

خداروشکر همگی خوبیم😘😘😘😘

شما خوبین مامان بابا 

شوهرت چطوره سنگ کلیه اش خوب شد

چند شدی الان؟

من تازه ورزشم تموم✌

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉
عزیزدل منی تو سالم و سلامت باشی خودت و عزیزانت گلکم خداروشکر همگی خوبیم😘😘😘😘 شما خوبین مامان ب ...

دورت بگردم خوشگلم😘😍

همجتین خودت و عزیزانت

خداروشکر ماهم خوبیم اره خوب شد شکرخدا❤

من الان ۶۵ و خورده ای هستم

باریکلا💪

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

@ترلاان     @sky9301     @tanha_766     بفرمایید🥰

سلام عزیزم. ممنونم لطف کردی

خونه نو مبارک. الهی که توی خونه نو همه به وزن ایده آلشون برسن و دیگه کسی تنبلی نکنه من جمله خودم

وزن اولیه ۷۴ ↩️وزن هدف ۵۷ ↩️وزن فعلی ۶۱                               ...سنگ در آب می اندازم و میپندارم که با این سنگ زدن ماه به هم میریزد...کی به انداختن سنگ پیاپی در آب، ماه را میشود از حافظه آب گرفت...  شازده کوچولو پرسید: غم انگیزتر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه چیه؟ روباه گفت: بری و کسی متوجه نشه...!!!  پشت هر مرد موفق زنی است که خیالش از مردانگی جمع است...
سلام عزیزم. ممنونم لطف کردی خونه نو مبارک. الهی که توی خونه نو همه به وزن ایده آلشون برسن و دیگه کس ...

مبارک مبارک😂😍🤩🤩🤩🤩

تبریک به من .تبریک به تو .تبریک به همه.

ان شاءالله🤩

2810