2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24708 بازدید | 3474 پست

این یک رژیم نیست، تغییر در سبک زندگی است.

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@__delbar__    سلااام عزیزدلم قربونت برم میدونم تو چقدر مهربونی و من خیلی ازت معذرت میخوام عزیزکم خودمم ناراحت بودم ولی چ کنم ک نمیشد باشم

😘😘😘😘😘😘 

خیلی خوشحالم دارمت❤🤩😘

اون تاپیک قفل بود اینجا جواب دادم

سپید چالش شکم پهلو چهل روزه رو امروز شروع میکنم

یه کیفه حرکات شکم پهلوعه میخوام روزانه برم😁😁

💙 عضو گروه آبی💙  وزن بعد بارداری تیرماه 1401 ⬅️ 99 کیلو، کاهش وزن اولیه 20 کیلو...😉👏 تاریخ شروع مجدد رژیم 10 اردیبهشت 1403✌ وزن شروع مجدد 79 کیلو⬅️ وزن هفته اول 78👏 🔆 قد 167 🔆 هدف اول 75 کیلو 🔒هدف دوم 73 کیلو🔒  هدف سوم 71 کیلو 🔒 هدف نهایی 69 کیلو 🔒🤩😉

برای خوش اندام شدن وقت بگذارید. تمرین کنید. هیچ کسی تنها با فکر کردن به آن قوی و خوش فرم نمی‌شود.

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 عضو تاپیک مانکن های زیبا🤠 وزن اولیه وفعلی ۷۹😡 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۶۹🔒هدف سوم ۶۴🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف پنجم ۵۷🔒هدف نهایی ۵۵🔒

"انگیزه" آن چیزی است که شما را به "حرکت" در می آورد.
"عادت" همان چیزی است که شما را در "مسیر" نگه می دارد.

1- خوردن سفیده تخم مرغ.
2- جویدن آدامس.
3- بو کردن نعنا.
4- خوردن دو عدد مغز گردو همراه با یه لیوان آب.
5- خوردن آب قبل از غذا.
6- خوردن آب همراه با چند قطره لیمو ترش.

1- سه عدد هل
2- مقداری زعفران
3- یک تکه سیب سبز خشک
همه رو بریزید تو چای و توی یه قوری بزارین خوب دم بکشه، این چای در کنار رژیم مناسب باعث افزایش چربی سوزیتون میشه.

1- سرکه سیب بخورین.
2- قند و نون رو کاملا حذف کنین.
2- دم کرده زنجبیل با عسل بخورین.
3- هر هفته سه روز آب کرفس بخورین.
4- روزی نیم ساعت ورزش کنین.
5- دم کرده تخم کتان بخورین.
6- مصرف آبتون رو شدیدا ببرین بالا.

هیچ چیز با ارزشی آسون بدست نمیاد؛
پشت هر موفقیتی، تلاش ها و از خود گذشتگی‌های بسیاری وجود دارند که دیده نمیشوند...
هیچ دستاورد بزرگی به یکباره و راحت به دست نمی آید و پشت هر موفقیت بزرگی قدم های حساب شده و کوچکی وجود دارند که با تلاش، صبر و از خودگذشتگی به نتیجه رسیده‌اند...

2810