2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24733 بازدید | 3482 پست
به به😍کاش من هرچه زودتر برسم ب تو🥺🥹

قربونت برم من😘😘

میرسی زووود زووود👍

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبحانه سنگک .پنیر .گردو .شیر کاکائوناهار کته ۱۲ ق.فسنجون ۵ق .ترشیشام قرار بود عدسی باشه اما نشد .سان ...

نوش جونت خوشملم😘

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

چشمت بی بلا😍

دو روزه عالی بودم خیلی خوب رعایت کردم فرصت نشد گزارش بدم الانم رفتم فست تا فردا 

صبحانه قهوه و شکلات تلخ و سیب درختی

ناهار جگر ۱۰۰ گرم  و لواش ۳ کف دست

میان وعده چای و خرما و دوباره سیب

شام تخم مرغ آب پز و دو کف دست لواش

چند شدی آرزو؟

تا ۸۲ اینا رفته بودم🥹😭 

فعلا فک کنم ب ۷۱ رسیده باشم دیگه وزن نکردم 

ولی کلاشیردهی خیلی ضعف میاره همش باید چیزی بخورم شیر داشته باشم برای خانم خانما🥺

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
قربونت برم من😘😘میرسی زووود زووود👍

اگه آوین خانم بزاره🥺 

هی باید بخورم شیر داشته باشه

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
اگه آوین خانم بزاره🥺 هی باید بخورم شیر داشته باشه

الهی خوشگلم🥰 فعلا رژیم نگیر یا کم خوری کن سخت نگیر

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
اگه آوین خانم بزاره🥺 هی باید بخورم شیر داشته باشه

چیزای سالم و مقوی بخول😘😘

تا ۸۲ اینا رفته بودم🥹😭 فعلا فک کنم ب ۷۱ رسیده باشم دیگه وزن نکردم ولی کلاشیردهی خیلی ضعف میاره همش ...

خب پس خیلی عالی اومدی پایین آفرین😍😍

ببین تند تند بخور ولی با فاصله ی کم .آجیل و سبزیجات بخور مثلا هر ۲ساعت .

صبحانه بربری  کره مربا 

ناهار فسنجون و کته ۸ ق.زیتون .

شام استانبولی ۱۰ ق میخورم 

میان وعده بادام زمینی .شیرینی ( یه چیزیه نمیدونم چیه ولی خیلی خوش مزه بود توش پر از دارچین و زنجبیل و هل )

صبحانه بربری کره مربا ناهار فسنجون و کته ۸ ق.زیتون .شام استانبولی ۱۰ ق میخورم میان وعده بادام زمینی ...

نوش جونت عزیزم

‌جایی دورتر از خودم ایستاده ام به تماشای کسی که جای من زندگی می کند...چه بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی...
2810