2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24744 بازدید | 3487 پست
کاش بترکه😂😂😂😂

😂😂😂

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
من وزن کردم شماها وزن نکردین؟؟؟🤨هیچکی گزارش وزن نذاشته🤔من هلک هلک پاشدم رفتم وزن کردم🤦‍♀️وزنم 65/ ...

به به😍

کاش من هرچه زودتر برسم ب تو🥺🥹

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبحانه سنگک .پنیر .گردو .شیر کاکائو

ناهار کته ۱۲ ق.فسنجون ۵ق .ترشی

شام قرار بود عدسی باشه اما نشد .ساندویچ مرغ یک عدد نان باگت با محتویات داخل.

میان وعده انار .کدو حلوایی .گردو .توت خشک

روم به دیوار ۹۰ دست از سرما برنمیداره .وزن کن باهم کم کنیم .منم رو نودم .🙈

وزن کردم گزارشمو تگت کنم بدم؟

من دکتر رفتم برای رژیم معادل نونو میوه اینارو بهم داده هر یه کف دست نون ۵ قاشق برنجه

من گاهی اوقات شام بجایه نون ده قاشق کته بدون روغن میخورم 

تو شامم گفته دو کف دست نون بخورم معادل ۵۰ گرم گفت 

البته من یه قاشق کامل نمیریزم نصفه میریزم

🥀🌈

@خزان_نارنجی    

ص:یکو نیم کف سنگک+پنیر لاکتیکی

ناهار:۸ قاشق کته+۴ قاشق تن ماهی

م و ع:دو تا ساقه طلایی+۱۵ گرم کراکر ماهی+یدونه خرما+موز

شام:۱۰ قاشق کته بدون روغن+مرغ+خورشت بامیه

مصرفی :۹۲۰

مجاز:۱۵۶۹

این مدله رژیم همون دکترس البته مغزو شیرو اینجور چیزام هست تو برنامش من دیگه چون دیروز چیت بودم امروز سعی کردم تا جایی ک میتونم کم بخورم از طرفی‌ام دندونام درد میکنه فعلا سعی میکنم نون کمتر بخورم تا خوب شه دردشون میخوام برم درست کنم

🥀🌈
@خزان_نارنجی ص:یکو نیم کف سنگک+پنیر لاکتیکیناهار:۸ قاشق کته+۴ قاشق تن ماهیم و ع:دو تا ساقه طلایی+۱۵ ...

نوش جونت عزیزم 

وای کراکر ماهی میقولی؟؟ این چه دکتریه کراکر ماهی میگه بخورید؟؟😁😁 منم موخواااام رژیمشو😂😂😂😍

نوش جونت عزیزم وای کراکر ماهی میقولی؟؟ این چه دکتریه کراکر ماهی میگه بخورید؟؟😁😁 منم موخواااام رژیم ...

گفته یا ۱۵ گرم کراکر ماهی یا یه لیوان پفیلا کم روغن یا ۱۵ گرم مینی ترد بخورم من کراکر ماهی دارم فعلا کراکر ماهی میخورم 

هویج ایناام هست ولی دندونام درد میکنه تا حد امکان نمیخورم موز با کره بادوم زمینی ام گذاشته من تنوع دادم موز خالی خوردم😂😂😂😂😂

پرو بستنیو پروشیرم گذاشته ک من تاحالا نخوردم

🥀🌈
نوش جونت عزیزم وای کراکر ماهی میقولی؟؟ این چه دکتریه کراکر ماهی میگه بخورید؟؟😁😁 منم موخواااام رژیم ...

من با برنامش دارم کم میکنما ولی دیگه نمیخوام برم پیشش با ناهاراش مشکل دارم چیزی جز مرغو گوشتو ماهی چیزی نزاشته مسخره 

مگه سره گنج نشستم هر روز ۱۲۰ گرم گوشت ناهار بخورم ۱۲۰ گرم شام😂😂😂😂😂😂

🥀🌈
2810