2777
2789
عنوان

🤾‍♀️رکورد سلامتی🤾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 24763 بازدید | 3490 پست
قربونت عزیزم الان دو ماهو نیمه رژیمم رو به دیوار تا ۹۵ رفتم🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣الان پریودم نمیدونم چندم دو ...

روم به دیوار ۹۰ دست از سرما برنمیداره .وزن کن باهم کم کنیم .منم رو نودم .🙈

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم .ای اختر بترکی😂😂 میتونی فعلا هله هوله نخوری آرزو .برنج رو اندازه مصرف کن .بیشتر حجم بشق ...

والا بخدا خودش داره میترکه از چاقی هی منو اذیت میکنه با حرفاش😏کاش بترکه☹️

مرسی گلم😍حتما 

😆😂😂😂😂

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
سلام گلم خوبی مرسی مهربونم🌷

سلام مامان خوووشگله من خوبم شکر خودت خوبی😘❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

گزارش دیروز یادم رفت بزارمصبحانه بربری ۲کف خامه مربا ناهار لوبیاپلو ۴ق .کوکو سبزی ۲لقمه شام عدسیمیا ...

نوش جونت عشقم

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من وزن کردم شماها وزن نکردین؟؟؟🤨

هیچکی گزارش وزن نذاشته🤔

من هلک هلک پاشدم رفتم وزن کردم🤦‍♀️

وزنم 65/870

درنظر بگیرید که پریودم روز سومه

من وزن کردم شماها وزن نکردین؟؟؟🤨هیچکی گزارش وزن نذاشته🤔من هلک هلک پاشدم رفتم وزن کردم🤦‍♀️وزنم 65/ ...

آفرین عزیزم 😍 

من تازه شروع کردم هفته دیگه وزن میکنم امروزم رو به دیوار خوب نبود😐

انشاءالله از شنبه😵‍💫

من وزن کردم شماها وزن نکردین؟؟؟🤨هیچکی گزارش وزن نذاشته🤔من هلک هلک پاشدم رفتم وزن کردم🤦‍♀️وزنم 65/ ...

ایول سپید جونم .منم وزن کردم ولی چون هفته پیش فقط چند روزشو خوب بودم همچنان کم نکردم نسبت به قبل و سرجام تشریف دارم .

۹۴.۵۰۰

آفرین عزیزم 😍 من تازه شروع کردم هفته دیگه وزن میکنم امروزم رو به دیوار خوب نبود😐انشاءالله از شنبه� ...

قربون تو برم😘

ان شالله موفق باشی

هیچ اشکالی نداره اگه یه وعده خراب کردی از وعده بعد خوب باش

اگه به روز خراب کردی از روز بعد💪

ان شالله

ایول سپید جونم .منم وزن کردم ولی چون هفته پیش فقط چند روزشو خوب بودم همچنان کم نکردم نسبت به قبل و س ...

بیا بهم قول بده هفته بعد حداقل ۷۰۰ تا کم کرده باشی🤝

2810