2777
2789
عزیزم حق داری اینقدر ناراحت باشی پاییز میدونم سخته ولی باید سعی کنی مادرت رو ببخشی تا خودت کمتر عذاب ...

سعی میکنم فراموش کنم وفراموشی نیاز به این داره اصلا تو کاراشون ورود نکنم که۷۰درصد تغییر کردم اون۳۰ درصد هم خودشون زنگ میزنن ول کن نیستن.... 

اهوووم هرلحظه برای جز به جز زندگیم خداروشکر میکنم🤲

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خیلی باحالی 🤣🤣🤣

ولی خداییش سبزی خرد کردن حال میده هوووووف اون بویی که میپیچه🥲🥲🥺😍ولی هیچی سلامتی نمیشه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم♥️ من دشوررررررری لازمم ولی کاوه تو بغلمه ونمیشه پاشم🤕🤕🤕گاهی وقتا دلم میخواست یه دکمه داشتم کارام انجام میشد😬

نمیدونم هوای بیرون چجویه و کوه چه وضعیتیه....گوشیمم۳درصد شارژداره ونمیشه پاشم..‌‌.همسرمم کیان رو برده مدرسه هنوز نیومده....احتمالا رفته نون وشلغم ملغم بخره....

دیشب کیان بهم املا گفت وتصحیح کرد وگفت از رو غلطایی که داری بشین بنویس🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ذوق اردو داره😍😍😍😍😍کتابخونه ی مدرسه ثبت نام کرده😍

امروز ورزش داشتن دیشب بهش گفتم چنان جیغ و دادی میکرد از ذوق 🤣🤣🤣🤣🤣صبح گرم کن ورزشی پوشید رفت مدرسه میگه مامان من دستیار خانوم هستم😁  

من خوابم میاد🤕🤕🤕

نهارمم کوکو سبزی میذارم.

به خودم قول دادم بریم بیرون کیان عین پیرمردا میگه نه بشینیم خونه فیلم خنده دار ببینیم.البته ذوق کاپشن رو داره میشه کشوندش بیرون‌😁😁😁

دریاجون ما همین چندماه رو داریم چقدر هوا جذابه بنظرم آسمون جنوب تو زمستون و پاییز یه جور خاصی قشنگهچ ...

دقیقا منم این فصل رو خیلی دوست دارم 

آسمون 😍😍😍 دلبری میکنه

ممنون از دعای خوبت عزیزم

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
ولی خداییش سبزی خرد کردن حال میده هوووووف اون بویی که میپیچه🥲🥲🥺😍ولی هیچی سلامتی نمیشه.

تنها کاری که پیشم حوصله سر بر هست سبزی پاکردنه 

فقط چند نفری خوبه 😂

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
تنها کاری که پیشم حوصله سر بر هست سبزی پاکردنه فقط چند نفری خوبه 😂

من عاشق سبزی پاک کردنم اونم تنهایی مگه اینکه تمیزوباحوصله پاک کنه طرفم🤣🤪

هی زنگ‌میزنه پیام میده میگه به مادر دختره زنگ بزن هووووووف خب من چیکاره حسنم🤦🤦🤦🤦سارا خدا خیلی عا ...

عزیزم تو چه شرایطی سختی قرار گرفتی از یک ور مادرت از یک طرف برادرت 

هم باید دختری کنی هم خواهری 

طرف هر کدوم رو بگیری اون یکی ناراحت میشه چوب دو سر طلا شدی 

بی طرفی انتخاب کن😂از یک طرف هم پسر ها وقتی عاشق میشن دیوانه میشن هر کاری میکنن 

بزار مادرت هر چه قدر دعانویس میبره ببره نگران نباش هیچ قدرتی مافوق قدرت خدا نیست 

بلاخره به کجا رسیدید؟

سلام عزیزای دلم♥️ من دشوررررررری لازمم ولی کاوه تو بغلمه ونمیشه پاشم🤕🤕🤕گاهی وقتا دلم میخواست یه د ...

عی جانم 😍😍😍😍

عزیرم چقدر قشنگ توضیح میدی و مینویسی 

چه مدرسه خوبی داره 

مدرسه دختر من مثلا غیر انتفاعی خداتومن پول میگیرن کتابخانه و ثبت نامش را نداره 😐تازه پیام دادن هزینه جشن شب یلدا به همراه شام در فلان هتل ،با حضور فقط دانش اموزان ۵۰۰تومن😐

۲۶اذر

من والا موافق نیستم بچم شام تنهایی جایی باشه

این بهدکنار الان پیام دادن که شنبه صبحانه همکاری دارن بچه 

صبحانه همکاری چیه؟!من نمیدونم 

من عاشق سبزی پاک کردنم اونم تنهایی مگه اینکه تمیزوباحوصله پاک کنه طرفم🤣🤪

منم اصلا خوشم نمیاد از سبزی پاک کردن 

خب حامد میخره تو یک پستی نوشته بودی که اماده خرد شده و پاک شده میخری خوب کاری میکنی 

هزار به حامد میگم قبول نمیکنه میگه یک کیلو سبزی رو نمیتونی پاک کنی😐

اصلا این عکسو دیدم دلم خواست ترشی درست کنم بااین که قول دادم کاری نکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤦 دو سری وانتی سبزی ...

ترشی گذاشتن کار راحت‌تر

من نمیتونم جز ترشی های آماده بسته بندی شده کارخانه ای ترشی دیگه بخرم به نظرم به آشتی نمیشه 

ترشی کارخانه ای هم کوچیکه هم گرونه خودم میزارم هرچی دم دستم باشه میرارم ترشی‌شون 

اتفاقا ترشی گذاشتن کار راحت و باحالی با همکاری خانواده😂

من و حامد و لیا گذاشتیم همه ی سبزی ها رو شستم اول بعد خرد کردم جز گل کلم‌که اول خرد شد بعد شسته شد 

اندازه سرکه و نمک هم من گفتم قبلا نصف نمک نصف سرکه میزارم اینجوری که نصف پایین شیشه و ظرف ترشی رو آب نمک رو به شوری و نصف بقیه بالای ظرف رو سرکه

سارااا جون به نظرم همونقدر که خواهرزاده شیرینه خاله هم شیرینهخواهرم گاهی شاکی میشه میگه حس میکنم پسر ...

فدات شم عزیزم 

لیا از الان حسادت بچه نیومده رو میکنه میگه چرا براش میلادی برای من نمیبافی😂😐

اره لیا خوش خوراک اینقدر قشنگ همه چیز رو با اشتهاذمیخوره من گشنم میشه بدون صبحانه امکان نداره مدرسه بره😂چند روز پیش خواب مونده بودیم دیر شده بود زود حاضرش کردم یک خرما دادم بخوره برگشته همین فشارم میافته برو برام یک لقمه بگیر همرزمان لقما مبخورد من لباساشو میپوشوندم😂دوتا لقمه رو خورد چای حاضر نبود آب خورد روسون 

اره عزیزم من پرسیده بودم که ترشی لیمو چه جور میزاری؟

اینا دو سه ماه شاید بستگی داره چقدر بخوریم چقدر مهمون داشته باشیم😂😂

من خودم بورس ایرانی دارمسودش بد نیست فکر کن اون چقدر سود دارهواقعا پرو هستن منم زورم میاد اونسری پیش ...

با این پستت خیلی ناراحت شدم 😔اما از یک ور هم بهت تبریک میگم به پشتکار و تلاشت دست مریزاد داری 

رنگین کمان نصیب کسانی میشه که تا لحظه آخر باران بمانند 

تو فوق العاده ای👏🏻👏🏻👏🏻

ترشی گذاشتن کار راحت‌ترمن نمیتونم جز ترشی های آماده بسته بندی شده کارخانه ای ترشی دیگه بخرم به نظرم ...

آره ترشی راحته سبزی سخته پاک کردن وشستن وخوردکردن وبسته بندی کردن و....

کارخونه ای که اصلا نمیخرم وکلا این مدت ترشی رو کم کردم اصلا بعدزایمان کیان کلا علاقم به شیرینی شد تا ترشی قبلا ترشی بودم