2777
2789
الهی فدات شم منم همش خر وقت بیام چشام دنبال پست های تو میگرده اگه نباشه دلم میگیره فدات بشم عزیزم لط ...

خدانکنه قربونت برم♥️♥️♥️♥️ چه خوب ولی خوش سلیقه هستی😍😍😍😍انقد اینجوری دوست دارم حس خوب میگیرم معلومه تمیزی😍 من همیشه از بیرون برمیگردم عمیقا بو میکشم میگم عاشق بوی خونمونم😍

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اینم ترشیام

اصلا این عکسو دیدم دلم خواست ترشی درست کنم بااین که قول دادم کاری نکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤦 دو سری وانتی سبزی میاره خودمو زدم به نشنیدن گفتم فقط استراحت کنم و کار اضافه نتراشم الان این عکسو دیدم هوایی شدم😬😬😬🤣🤣🤣🤣🤣 

جالبه هر سری خودمو قانع میکنم🤣🤣🤣🤣مثلا سبزی آش و سوپ وکوکویی رو خودم درست میکردم الان رفتم کوکویی خریدم گفتم استراحت کن اون سبزی فروش بنده خدا باید یه روزی بخوره دیگه گردن وکمرت آسیب میبینه🤣🤣🤣 بعد دفعه ی بعد میرم سبزی میخرم پاک میکنم میگم بهداشتی تره خودت درست کنی🤣🤣🤣🤣🤣🤣 یک عدد شفت هسمه🤕🤣🤣🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا دریا فقط خداعاشقم هست که منو از دست اینا نجات داده و فرستاده اینجا...‌من یه لحظه هم دلتنگشون دل ...

عزیزم حق داری اینقدر ناراحت باشی پاییز میدونم سخته ولی باید سعی کنی مادرت رو ببخشی تا خودت کمتر عذاب بکشی

خاطرات و بدی ها شاید هیچوقت فراموش نشن 

ولی بازم خداروشکر که از شرایط الانت راضی هستی 😍

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
سلام بچه ها دیشب ترشی گذاشتم و امروز از ساعت ۶و نیم صبح بیدارم کم کم داره پتوی نوزادی خواهرزاده ام ش ...

سلام سارا جون چه کار های خوب و مفیدی انجام دادی

چقدر فعال بودی خسته نباشی کدبانوی هنرمند

بسلامتی خواهرت باردار شده😍 تو چه خاله خوبی هستی

حتما از هنر زیبات عکس بزار برامون و اینکه بافتنی رو کلاس رفتی ؟

ترشی هات عالی شدن چه رنگ و لعابی به به😋😋😋

اصلا این عکسو دیدم دلم خواست ترشی درست کنم بااین که قول دادم کاری نکنم🤣🤣🤣🤣🤣🤦 دو سری وانتی سبزی ...

خیلی باحالی 🤣🤣🤣

سلام بچه ها 

امروز ۶ بیدار شدم به همسرم صبحانه دادم 

در بالکن رو باز کردم دیدم بارون داره نم نم میباره 

باد و بوی بارون و صدای پرنده ها روزمو ساخت 

یه زمین خالی روبه روم هست که پر از درخته 😍

دیگه نشستم تو بالکن و مشغول کتاب خوندن شدم واقعا کتاب کاغذی یه چیز دیگس

انتهای خونه ها دریاست تو عکس یکم مشخصه

مدیتیشن کنم و برم دوش بگیرم و خونه رو مرتب کنم دیشب 

خیاطی کردم اتاق ترکیده بعدش دخترمو بیدار کنم مشقاشو بنویسه زودی هم نهار درست کنم که ظهر باید بره مدرسه 

روز خوبی داشته باشین 🌷😍

سلام بچه ها دیشب ترشی گذاشتم و امروز از ساعت ۶و نیم صبح بیدارم کم کم داره پتوی نوزادی خواهرزاده ام ش ...

سارااا جون 

به نظرم همونقدر که خواهرزاده شیرینه خاله هم شیرینه

خواهرم گاهی شاکی میشه میگه حس میکنم پسرم ترو بیشتر دوست داره😂😂😂😂

هنوز نیومده دلبریاتو براش تکمیل کردی😍😍😍

تو از اون خاله خانم مهربونا میشی که نمیتونه ازت دل بکنه

به امیدخدا بسلامتی بیاد دنیا و قدمش برای همتون خیر باشه♥️🤲🏻🤲🏻

عزیزمم لیا جون خوش خوراک 

نوش جونش واقعا دلمه همه جوره خوشمزه س

یکی از جاذبه های دوران مدرسه اومدن خونه و غذای مورد علاقه رو گاز بودن هست خداروشکر که لیا مامان گلی مثل تو داره

خداقوت بخاطر همه ی کارهات

چقدر جذاب و خوشمزه س  عکساااا😍چه ترشی هایی درست کردی

سارا جون این ترشی ها برای مصرف چند وقته ؟!!

راستی الان عکسو دیدم یادم افتاد که من ترشی لیمو درست کردم تو بودی پرسیدی بودی چجوری تهیه میشه؟!

خیلی ریلکس هست کپی مامانمه دیشب بهش میگم مامان حرف از سرکتاب میزنه میخواد ببرتت سرکتاب بازکنه گفته ب ...

پاییز به نظر من دیگه دخالت نکن

چون داداشت هنوز هیچی نشده داره مامانت رو حذف میکنه 

باید تلاش کنه و زحمت بکشه برای راضی کردن مامانت با اینکه رفتارای مامانت درست نیست

دو روز دیگه همین دختره برمیداره میگه شما خودتون مامانتون رو قبول نداشتین دیدم که میگم

اگر داداشت بهت گفت 

بگو من خودمو خراب نمیکنم از اونور مامان نیاد پیش خانواده دختر کوچیک بشم از اینور من زنگ بزنم مامان کوچیک میشه

دقیقا چقدر راحت طلبن و از بقیه انتظار دارنحق داری ناراحت بشی تو داری از تفریح و استراحت خودت میزنی ت ...

دقیقاااا تو میدونی الان هوای اینجا چقدر باب خونه بودن و لب ساحل رفتنه اما من خودمو کشوندم سرکار 

واقعا حلال نیست

سلام بچه ها امروز ۶ بیدار شدم به همسرم صبحانه دادم در بالکن رو باز کردم دیدم بارون داره نم نم میباره ...

دریاجون 

ما همین چندماه رو داریم 

چقدر هوا جذابه 

بنظرم آسمون جنوب تو زمستون و پاییز یه جور خاصی قشنگه

چقدر ویو خوبی داره😍

چه کارای خوبی کردی

خداروشکر روزت پر از عشق و آرامش

مرسی بخاطر عکس

پاییز به نظر من دیگه دخالت نکنچون داداشت هنوز هیچی نشده داره مامانت رو حذف میکنه باید تلاش کنه و زحم ...

آره بابا دقیقا همینا رو گفتم،حنا من بااون شرایط بدم موقع خواستگاری یه کلمه از اتفاقای افتاده رو به مهدی نگفته بودم اونوقت این تو این شرایط عالی همه چیو میذاره کف دست دختره....مادرو پسر وعین همن خودشون فردا پس فردا خوب میشن بعدشم مامانم دو روزتهش با داداشم کم میل باشه ولی قید منو دیدین که۴ما زده برا چی بیام روان خودمو بهم بزنم.