2777
2789
وقتی قراره توپیام بعدی بهش بگی باهاتون همراه بشه چرااول ناراحتش میکنی خبمن معمولا بین حرفادخالت نمیک ...

چرا باید ناراحت بشه از حقیقت؟!!

اینجا ما گاهی ازهم به شدت انتقاد میکنیم و گاهی به شدت به هم کمک میکنیم و ناراحت نمیشیم

اگر کسی نتونه یه حرف عادی رو بپذیره خب قاعدتا نمیتونه با ما دوست بشه

اینا رو نوشتم چون فکر میکنم شما دیدگاه خودت رو نوشتی شاید اون خانم اصلا ناراحت نشده باشه

خوب کاری می کنی هرکس باید همون جایی زندگی کنه که به نفعش هستتو این شرایط جامعهالبته احتمالا داداشت ب ...

آره اصلا گوش نمیدم آرامش مهم ترین چیزه 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 🥲کتابای سال بعد رو از دختر عموم میگرفتم یا کتابای خودمو دوباره میخوندممن از بچگی عاشق یادگیری ب ...

دقیقا منم🤭🤭🤭🤭🤣🤣🤣از همسایمون میگرفتم بعد تابستون میخوندم و مدرسه که شروع میشد یادمه بعضی معلما مثل عربی قواعد رو امتحان میگرفتن تو شروع سال تحصیلی نمره کامل میاوردم.

انشالله هرچی صلاح هست پیش میاد♥️

عالیه حتما برو 😍من کتابخونمو جمع کردم یه مدت بار سمت سالنمو کتابخونه کرذمیه مدت شلف خریدمیه کتابخون ...

این فرش جدیدی که خریدی یه کتابخونه ی چوبی ناز میطلبه😍 کامل ندیدم ولی میتونم تصور کنم چقدخونت شیکتر شه ازون خونه های گرم وتمیز😍

چه خوب😍والا نمیدونم یه سبک جدید معرفی کن که یکم اطلاعاتم بره بالا....تو ذهنم کتابخانه ی نیمه شب واینا هست ولی فک کنم بازم روانشناسی باشن اینا که اسمشونو شنیدم... من یه کتابی میخوام که به اطلاعات نداشتم اضافه شه🤭🤣

وقتی قراره توپیام بعدی بهش بگی باهاتون همراه بشه چرااول ناراحتش میکنی خبمن معمولا بین حرفادخالت نمیک ...

عزیزم اسم تاپیک مشخص هست.... اون کاربر هم واکنشی نشون ندادن نسبت به حرف دوستم  وناراحتی ندیدیم. 

چرا باید ناراحت بشه از حقیقت؟!!اینجا ما گاهی ازهم به شدت انتقاد میکنیم و گاهی به شدت به هم کمک میکنی ...

دقیقا اینجا خونه ی امن ماست...

غیر درسی منظورم بود

آره منم غیر درسی دلم میخواست🥲به محض اینکه اومدیم خونه ی شهرمون سریع رفتم کتابخونه ثبت نام کردم بکوب رمان میخوندم🤣🤣🤣🤣🤣دیگه یکم که بزرگتر شدم وعاشق شدم رمان برام بی معنی شد خودم یه پا رمان شده بودم🤣🤣🤣🤣

این فرش جدیدی که خریدی یه کتابخونه ی چوبی ناز میطلبه😍 کامل ندیدم ولی میتونم تصور کنم چقدخونت شیکتر ...

پاییز 

فرش مبل میز نهارخوریمو عوض کردم 

فکر کن کل خونه عوض شد البته دکور قبلیم خیلی قشنگ بود و گرمتر

بعدش باید برم سراغ آشپزخونه 

کارای ما کند پیش میره چون تایم کاریمون متفاوته

قبلا یه تی وی روم داشتم که الان تی وی رو جابجا کردم میخوام کتابخونه ش کنم

فکر کنم چیز جالبی بشه

آره منم غیر درسی دلم میخواست🥲به محض اینکه اومدیم خونه ی شهرمون سریع رفتم کتابخونه ثبت نام کردم بکوب ...

پاییز

انسان در جستجوی معنا

دزیره

تکه هایی از یک کل منسجم

خیلی کتابای خوبی هستن

من زیاد کتاب میخونمو گوش میدم 

اینارو ☝🏻واقعا بازم دوست دارم بخونم

کتابایی که بالای چهار پنج بار خوندم

راز-چهار اثر-قانون شفا-قانون توانگری

یه رمان اخیرا خوندم به اسم کوری باورت نمیشه دلم نمیخواست بخوابم سخت تلخ و جالب بود

بنظرم برای اگر میخوای کتاب بخری 

اول باید بدونی میخوای داستان بخونی یا روانشناسی و خوشناسی یا فلسفه و …

بعد کتابای معروف رو پیدا کنی تو اون زمینه

شروع کنی به مطالعه

من چندتا لیست دارم

کتاب هایی که باید قبل از مرگ خواند

کتاب های خودشناسی

رمان های معروف که جایزه گرفتن

کتاب هایی از نویسندگان معروف چه ایرانی چه خارجی

بعد میخونم و تیک میزنم 

البته که پادکست و زندگینامه هم به لیستم اضافه شده

پاییز فرش مبل میز نهارخوریمو عوض کردم فکر کن کل خونه عوض شد البته دکور قبلیم خیلی قشنگ بود و گرمتربع ...

فرشت که عالی بود.اون طرحی هم که میگی بنظرم باحال میشه  عیبی نداره کند پیش بره بلاخره که تکمیل میشه ما هم کند هستیم اصلا به خودمون سخت نمیگیریم🤭 

این عکس رو از پیج بلاگر شهرمون برداشتماین پارک رو به روی خونه ماستو خونه ما دقیقا اون سمت این پارکه

دلم انار خواست😋😋😋

پاییزانسان در جستجوی معنادزیرهتکه هایی از یک کل منسجمخیلی کتابای خوبی هستنمن زیاد کتاب میخونمو گوش م ...

ممنون که نوشتی اسکرین گرفتم...بنظرم باید بیفتم تو خط تا دستم بیاد.این کتابایی هم که نوشتی تعریفشونو ازتون شنیدم  وحتما میخرم. زندگینامه هم بنظرم  باید خیلی جالب باشه

سلام سارا جونم خوبی؟لیا خوبه؟کاوه شکر خدا خوبه فقط همون شب نق زدبخاطر گرفتگی بینیش بوده که بردم دکتر ...

سلام افسانهذجان خداروشکر که حال کاوه رو به بهبوده 

عی جان کاوه چقدر خوردنیه مدام بوس میکنه توروخدا یک ماچ آبدارش کن یک اسپندم دود کن براش 

اره تهران رو ول نکن 

اما نداری خاطرات بد هست برای تو 

افسانه امروز نتونستم با خواهرم تماس بگیرم ،فردا بهت خبر میدم 

خواهرم امروز مراسم بود نتونستم زنگ بزنم خودمم دندان پزشکی بودم 

چقدر همه شبیه هم هستیم منم دقیقا یک مجله چندبار میخوندم عاشق مجله خانواده سبز و مجله موفقیت بودم

2810