سلام سارا جونم خوبی؟لیا خوبه؟
کاوه شکر خدا خوبه فقط همون شب نق زدبخاطر گرفتگی بینیش بوده که بردم دکتر بهش آزیترو داده وگوشاش رو هم چک کرد خیالم جمع شد.آره خودم حس میکنم از کیان باهوش تره خیلی هم مهربون تره دلم میسوزه انقد هی آدمو بوس میکنه اگه کیان رو تشویق کنم یا بوس کنم سریع میاد بغلم میکنه بوسم میکنه دلم یه جوری میشه میگم نکنه براش کم میذارم که اینطوریه🥺 کیان اصلا اینطور نبود ونیست با همه ی مهربونیش یه سرتقی و تخسی تو وجودش داره خیالمو جمع میکنه🤣🤣🤣🤣کاوه قلدر مهربونه🥺
یعنی انقدر کیان باید شبیه من باشه!!!!🤣🤣🤣علاقش به ریاضی و چرتکه و نوشتن...دقیقا عین خودم دیروز میگفت میخوام کتاب جدید بنویسم: مارها موش میخورن🤣🤣🤣🤣دقیقا همین جمله رو نوشت 🤭 منم همین بودم عاشق نویسندگی و داستان ونمایشنامه برا خودم دکلمه میگفتم خونه رو که تمیز میکردم رو ایوون وامیستادم دستامو باز میکردم از خودم شعر میگفتم ومثل دِکلمه😁خلاصه یه نقطه چین خل تمام عیار بودم 🤣🤣🤣🤣
اووووو چقد آرزو داشتم برم تو تلویزیون وبرنامه کودکا😁 الان کیان هم دوس داره هی میگه مسابقه ی کتاب شیرین رو شرکت کنم چجوری برم اونجا حرف بزنم🤭
سارا گفتی خواهرت مدرس چرتکه اس؟ الان کیان که رفت همون جلسه اول گفت تا ۵۹به انگلیسی تو دفترشطرنجی بنویسن خب بچه حروفا رو شاید بلدنباشه؟ برام جالب بود کیان و یه دختره ۴ساله داشتن مینوشتن من با کیان کار نکرده بودم... از خواهرت میپرسی که همینه روشش؟
فدات شم♥️اهووووم خیلی زیاد فاصله داریم من هیچوقت نداشتمش. من همینطوری مغزم داغون هست و البته اون دفتر رو چندین سال بود که نخونده بودم یهو چشمم خورد بهش گفتم اصلا لزومی نداره که وجود داشته باشه یه موقع چشم بچه هام بخوره بهشون ذهن اوناهم خراب شه.
آره تو هم بچین😍اگه برم انقلاب عکس میگیرم اینجا میذارم😍
نه اصلا هیچوقت نمیرم آمل همین گهگاهی برم چندتا آدم ببینم بسه و شوهرم اصلا نمیتونه اونجا زندگی کنه اصلا اونجا رو دوس نداره آره همسرمم اصالتا مازندرانیه. الان اینجا همه ی امکانات فراهمه ولی اونجا چی برای یه دکت باید در به درشم(میدونم اونجا هم داره همه چی)ولی چون من تو امکانات جفتش رو دیدم دیگه اونجا به چشمم نمیاد. واینکه تهران خونه داشته باشی همه چی ارزونتر از جای دیگس...آمل که بودیم شام دعوت شدیم جایی بعد دست خالی نمیرم(البته بعضی جاهارو) گفتم چی بخرم دست خالی نرم گفتم روغن و مایع واین چیزا ببرم باز کنسل کردم چون دیده بودم خرید کرده بود.... گفتم یه سر برم بازار برا پسرش لباس بخرم...قیمتا خیلی بااینجا فرق میکرد🤦 داداشم اومد اینجا کت وشلوار خرید میگفت همینو باید تو آمل ۱۰-۱۲بخرم...
شمال برای گهگاهی تعویض روحیه عالیه که میرم ومیام.