2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی😘♥️ بهش پیام دادم برگردونه حالا ببینم چی میشه آره دلیلش من بودم انگار😅😅😔

من ک خوشحال شدم چون عکس لباسی ک دوخته بودم دوست داشتم پاک بشه...

فقط نگران شدم ک نکنه کاری کردیم آگاه نبودیم 

سلام ♥️

امروز چه روزی بودااا

هوا گرم ولی نم نم بارون

کار زیاد 

خاله پری هم اومده بود

یه پام تو wcبود 

زرنگ بازی درآوردم لابلای کارام اومدم عکس حذف کنم

تاپیک حذف کردم🤣🤣

اومدم خونه همسرم بد عادت شده

از صبح تا من بیام هیچی نمیخوره

میاد دنبالم سرایسنگاه میگه حنا یه چیزی برام گرم میکنی؟!

من با مانتو شلوار باید براش غذا گرم میکنم🙄🙄

چون نیم ساعت بعد از اومدن من باید بره

دوروزه دارم مخ میزنم بریم سفر دوتایی بعد یک سال و اندی لجبازیش 

قبول کرده ولی دیر شده و نمیشه بریم پرواز گیرمون نمیاد و اینگونه جایی نمیشه رفت خیلی دلمو صابون زده بودم😢😢 هرشرطی میذاشت راهی پیدا کردم ولی …اینم شانس مایه

۶ تا ۸ خوابیدم

کلی کار دارم 

توانش رو ندارم😢

برم یه نبات داغ بخورم

تلیف کنم به خوار مادرم 

برم سراغ کارام

فعلا😘😘

سلام ♥️ امروز چه روزی بودااا هوا گرم ولی نم نم بارون کار زیاد  خاله پری هم اومده بود یه پا ...

نوشم یک سال و اندی منظورم از آخرین سفرمون بود

به لطف والدین گرامیش

ما ۶ ساله دوتایی جایی نرفتیم

همه ی تعطیلات ما رو از قبل برنامخ ریزی میکنن

برای این یک روز تعطیلی هم سه نفرشون به صد روش مختلف زنگ زدن مارو بکشونن پیش بابا و مامانش

اونوقت از عید تا حالا با فاصله ده دقیقخ ای من دوبار پدر و مادرمو دیدم فقط🙄🙄😔😔😔

[QUOTE=337226038]سلام ♥️ امروز چه روزی بودااا هوا گرم ولی نم نم بارون کار زیاد  خاله پری هم اومده بود یه پا ...[/QUOTE 

چقدر خوبه از روزمرگی هامون میگیم 

لذت بردم واقعا 

ایشالله سر فرصت مناسب دوتایی برید سفر 

تیلف کنم به خوار مادر😂😂😂عالللی 

[QUOTE=337226038]سلام ♥️ امروز چه روزی بودااا هوا گرم ولی نم نم بارون کار زیاد  خاله پری هم اوم ...

فدات شم سارا جون

آره منم لذت میبرم

من تو پاییز ترانه عاشق روزمرگی و گزارش هستیم

شاید بقیه هم مثل ما شدن 

و گزارش دادن و اینجوری بهم انگیزه بدیم😍

من وقتی مینویسم روزمرگیمون

همش دنبال اینم یه اتفاق مثبت پیش بیاد و یا پیش بیارم که براتون بگم

😍😍

فدات 😁😁😁♥️

سلام بچه ها 

امروز منم با زنگ صدای گوشیم ساعت ۷بیدارشدم تا ۷٫۱۰دقیقه مدام زنگ الارم رو به عقب مینداخت بلاخره پاشدم شعله سماور زیاد کردم و فلافل برای لیا سرخ کردم مینی ساندویچ و میوه اسلایس و اجیل براش گذاشتم ، قمقمه ابشو شستم و برنامه کیفش نگاه کردم همه چیز رو گذاشته بود 

بیدارش کردم امروز زود با صدا زدنم بلند شد وقتی تو اشپزخونه داشتم قمقمه اش رو میشستم مدام صداش هم میزدم یهو رفتم اتاقش و دیدم کسی نیست دیدم تو سالن پشت مبل ها قایم شده و منو میخواست بترسونه الکی خودمو زدم به اون راه که ندیدمش تا بتونه منو بتروسونه موقع برگشتن به سالن با صدای بلند منو مثلا ترسوند منم الکی نرسیدم بغلش کردم و گفت زود سرویس و مسواک و لباس بیا صبحانه 

کیک یزدی و جای براش ریختم خورد و با باباش رفتن 

منم صبحی تا ده همه کار خونه رو تموم کردم ، مواد دلمه برگ‌مو رو حاضر کردم با تی وی کانال ترکیه برنامه کانال ستار ترکیه نشستم تو سالن و دلمه پیچیدم تا ۱۲

گذاشتم بپزه ،

لیا اومد کلی خورد و خوشحال شد 

عصر یک دوش گرفتم ساعت ۴،از حموم در اومدم دراز کشیدم کمی با گوشی که یهو تو دستم گوشی خوابم برده بود 

۶عصر لیا با کلمه حوصله ام سر رفته نق زد و منو بیدار کرد ،پاشدم ظرف های ناهارم مونده بود ،بهش گفتم تو اسباب بازیا رو جمع کن من ظرفا رو حاضر شیم برو کوچه دوچرخه سواری 

همین کارم کردیم ،مرتب کردن خونه ،آب ریختن تو سماور و جوشوندن اون ،بردن زباله ها ،

کمی دوچرخه سواری کرد منم نشستم مراقبش 

فردا لیا اردو داره کمی دلمه برای اردوش نکهداشتم و الان به حامد زنگ زدم بیاد بریم برای اردوش خرید کنیم 

فدات شم سارا جون آره منم لذت میبرم من تو پاییز ترانه عاشق روزمرگی و گزارش هستیم شاید بقیه هم مثل ...

عه تو هم منم دقیقا 

عاشق اینم بیام روزمرکی هاتونم بخونم اینقدر لذت میبرم بهم انگیزه میدید 

روزمرکی های خودمم که مینویسم همش میگم امروز این کار مثبت رو کردم زود برم به بچه ها بگم تو گروه نی نی سایتی مون😂😘

خیلی دوستتون دارم

سلام بچه ها  امروز منم با زنگ صدای گوشیم ساعت ۷بیدارشدم تا ۷٫۱۰دقیقه مدام زنگ الارم رو به عقب ...

به به😍😍

اصلا روزمرگی تو منو قشنگ میبره به خونه های با نظم قدیم که ظهر موقع برگشت از مدرسه بوی غذای مامان خستگی و استرس درس رو از تن آدم بیرون میکرد

خوشبحال لیا خانممم😄😋

عزیزممم چقدر بانمکه 

انشالله حسابی بهش خوش بگذره و بسلامتی بره و بیاد♥️🤲🏻🤲🏻

عه تو هم منم دقیقا  عاشق اینم بیام روزمرکی هاتونم بخونم اینقدر لذت میبرم بهم انگیزه میدید  ...

منم😍😍

اگر همسرم میدونست تو سایتم الان اینجارو عکس بارون کرده بودم

😂😂😂😂

هزارتا عکس گرفتم از خونه و پارک و گل سرکار غذا ظرف لباس که برای شما ارسال کنم ولی از ترس اینکارو نکردم مبادا لو برم

خداروشکر برای بودنتون

2810