2777
2789
[QUOTE=337194389]سلام بچه ها خوبید چه خوب شد منو تگ کردید من شمارو نمیتونسم پیدا کنم 🤩 استارتر اسمت ...

سلام فداتشم خداروشکر خوبم

خودت خوبی  بچه های گلت😘

عه پس اونیکی کاربریشم فعاله😅

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم مگه اون سری تگت نکردیم؟🤔 البته لینکشو تو همون تاپیک قبلی گذاشته بودم

نمیدونم دقیق یادم نیس

اگرم کرده بودیدم یادم رفته بود سیو کنم

😑

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
سلام ♥️ امروز چه روزی بودااا هوا گرم ولی نم نم بارون کار زیاد  خاله پری هم اومده بود یه پا ...

تاپیک جدید شده چرا یهو نگارشت عوض شده حنا 😂😂😂😂

نور خواهی مستعد نور شو.... 

بچه ها یه چیز عجیب 

داداش کوچیکه من 

همونی که کلی بهش پول و طلا دادم برای استارت طلافروشیش

با یه دختری آشناشده بیش از شش ماهه

یهو بحث جدی شد

و مامانم‌برد دختره رو دید

خانواده ها تحقیق کردن 

لو رفت خانمه سه سال ازش بزرگتره 

داداشمم پنهان کرده بود این موضوع رو از همه

جالب اینجاست تمام مدت که با مامانم رفته شهر دختره

هرچی حرف و حدیث بوده 

به خواهرمو مامانم گفته به من نگن🙄🙄🙄

من بابامو راضی کردم برن تحقیق

من بابامو راضی کردم اجازه بده مامانم بره ببینه دختره رو

حالا چند وقته داداشم گیر داده به زندگی من😣😣

رفته به خواهرم امروز گفته اگر شوهر حنا از پس مهریه حنا برمیومد طلاقش میداد🙄🙄

یا رفته به مامانم گفته بیچاره شوهر من حنا اخلاق نداره🙃🙃🙃

حالا تا قبل از بحث ازدواجش همش میگفت خداروشکر حنا وضعش خوبه زندگیش خوبه و هرروز پیش منو شوهرم بودااا

هرروز بلا استثنا برای من آهنگ میفرستاد

هرروز زنگ میزد بهم 

بنظرتون علت اینهمه تغییر چی میتونه باشه؟؟

اون دختر هم هنوز رسما نیومده تو خانواده که بگیم داداشمو تغییر داده 

مامانمو خواهرم از رفتاراش نسبت به من خیلی شاکی ان

سلام بچه ها  امروز منم با زنگ صدای گوشیم ساعت ۷بیدارشدم تا ۷٫۱۰دقیقه مدام زنگ الارم رو به عقب ...

خیلی قشنگ نوشتی ساراجون .از خوندنش لذت بردم .🌹🌹🌹

امیدوارم همیشه سایه پرمهر و محبتت روی سر لیاجون باشه.❤

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈

سلام خوبین

چقدر این مدت دلم براتون تنگ شده بود.اتفاقای تلخ زیادی برام افتاد که دل و دماغ اومدن و تایپ کردن رو نداشتم مربوط به زندگی مشترکمون... ولی هر روز نوشته های قشنگتون رو میخوندم.

منم سعی میکنم بیام و از روزمرگی هام براتون بنویسم

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
بچه ها یه چیز عجیب  داداش کوچیکه من  همونی که کلی بهش پول و طلا دادم برای استارت طلافروش ...

سلام حناجون .

به نظرمن علت اینکه به بقیه گفته ،به تو چیزی نگن اینه که 

خودش میدونه یه جای کارش ایراد داره و اگه تو بفهمی با ازدواجش مخالفت می کنی ..همینکه اون دختر ۳ سال بزرگتره هم ،چندان جالب نیست و معمولا خانواده های ایرانی دلشون نمی خواد عروس از پسر شون بزرگتر باشه.

دلیل اینکه این صفت ها رو به تو میده و میگه حنا اخلاق نداره ،یا به دلیل اینه که به یه دلیلی ازت دلخوره یا اینکه مکانیسم فرافکنی رو داره .فرافکنی یعنی اینکه صفت هایی که خودمون داریم رو به دیگران نسبت میدیم .مثلا خودش اخلاق خوبی نداره و میگه حنا اخلاق نداره .!!!

در کل همیشه بچه های کوچکتر ،نسبت به بچه های بزرگتر رقابت و حسادت دارند ،مخصوصا تو که خیلی از بقیه جلو زدی و این واکنش اونها طبیعیه .

ولی لطفا به مادر و خواهرت بگو که اصلا اصلا این حرفهای برادرت رو به تو نگن .چون سود و فایده ای برای هیچ کس نداره و فقط اعصاب و روان تو به هم میریزه و ممکنه تا مدت ها یادت بیاد و حرص بخوری .

چند روز پیش مادرم گفت ،فلانی پشت سرت حرف زده .تا اومدم بگم که بهم نگو .!!!...گفت...... و راستش کمی از اون شخص ناراحت شدم .

با اینکه حرف بقیه برام مهم نیست ،ولی میگم کاش نشنیده بودم .به همین خاطر بهتره که اگه کسی خواست از قول کسی حرفی بهمون بزنه ،بگیم :اگه حرف خوبیه ،بگو تا خوشحال بشم ولی اگه حرف خوبی نیست و ناراحتم میکنه نگو .

ما که نمی تونیم منتظر بشینیم تا بقیه ازمون عیب و ایراد بگیرند ،اصلا چنین وقت و فرصتی نداریم ...

🌈در من چه میگذرد آن زمان که جهان در گذر است 🌈
سلام حناجون . به نظرمن علت اینکه به بقیه گفته ،به تو چیزی نگن اینه که  خودش میدونه یه جای کار ...

سلام سحر جون

بخدا من اصلا دخالت نمیکنم

ولی قبل از اینکه بقیه بفهمن من از عکسش گفتم حداقل دوسال از تو بزرگتره ولی زیر بار نرفت

منم برام مهم نبود

حتی اگر هم خانوادم مخالفت کنن یا موافقت کنن بازهم برام حائز اهمیت نیست 

من فقط آرزوم خوشبختی اونهاست چون درد و رنج اطرافیانم حتی اگر با من در رقابتن باشن ناراحتم میکنه

خواهرم هم نظر شماست

میگه چون تو جواب میدی اگر چیزی غیرمنطقی باشه 

میترسه بفهمی

قشنگ انتخابش اشتباهه نه بخاطر سن و سال

کلا باتوجه به اتفاقات بینشون و تغییرات رفتار داداشم میشه فهمید کاملا ازدواج اشتباهیه

داداشای من کلا قدر خودشون رو نمیدونن و تنها چیزی که بلدن اینه که به زنشون یاد میدن وارد بازی رقابت بشه همین باعث باخت خودشون میشه

من باهات موافقم

مامانم‌ و خواهرم نباید به من بگن

من میگم اگر کسی چیزی راجع به من گفت جوابش رو بدید اگر نتونستید نگید به من اعصابمو بهم میریزه 

ولی متاسفانه تو این دور باطل افتادم

مامانم به خواهرم میگه برای اینکه تخلیه بشه خواهرم به من میگه و من باید دوتاشون رو آروم کنم اینجور بار روانی من بیشتر از همه س

من هم مثل شمام

چقد. ذوق داشتم برای ازدواج داداشم ولی الان از وقتی حرفاس بهم منتقل شده اصلا دلم میخواد موقع ازدواجش نباشم 

سلام دوستای قشنگم♥️

دیشب خانوادم تصمیم گرفتن برن شهرمون و روستای اجدادی اونجا ازدیبهشت مثل بهشته

و من هشت ساله آرزو دارم اردیبهشت برم اونجا و نشده

با اینکه امکان رفتنمون هست 

ولی تصمیم گرفتم با همسرم دوتایی بریم یه ور دیگه

میخوام کم کم همسرمو عادت بدم که تعطیلات و مرخصی هامون نبایدحتما در کنار خانواده سپری بشه باید برای خودمون هم باشه

نمیدونم تصمیمم درسته یا نه

چون بابام خیلی دوست داره ماهمراهش باشیم

اما من با کلی تلاش تونستم همسرمو به یک سفر دو نفره رفتن راضی کنم

امیدوارم بشه بریم 

چون با پرواز نشد 

حالا پیشنهاد دادم با ماشین بریم 

تا منم بعد از مدتی بتونم کمی ریلکس کنم🤲🏻🤲🏻❤️

وقتی میرم سفر دلم میخواد خانوادمم سفر باشن 

بهشون خوش بگذره تا من هم لذت ببرم

خداروشکر که برنامشون یهویی اوکی شدمنم خیالم راحت شد🤲🏻♥️

2810