2777
2789
اره بچگیا تو کوچه حیاط بازی کردی تغییر رنگ دادی😂

والا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بچه ها تااینجا که به من نکشیدن🤭🤭🤭🤭🤭داداشم تا قبل سرکار رفتن سفید بود اونم یهو قهوه ای شد😁😁😁😁مهدی که بور بود اونم صورتش قهوه ای شد🤣ما کلا حبیب هستیم🤣🤣🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣بچه ها تااینجا که به من نکشیدن🤭🤭🤭🤭🤭داداشم تا قبل سرکار رفتن سفید ...

😂😂😂😍به خاطر آفتابه 

آیا موقع بدنیا اومدن شیر سفید بود رفته رفته کمی تیره تر شد به خصوص تابستون و بهار خیلی سیاه سوخته میشه به خصوص دستاش😂

😂😂تو که یدونه ای  همه چیزت اروم  و راحت بود

آره آهنگ همه چی آرومه من چقد خوشبختم رو برا من سرودن🤣🤣🤣🤣🤣🤣سارا گفتم سرودن یاد اسم سروش افتادم...‌ یکی از آشنا ها با یه پسری دوست بود اسم پسره سروش بود بعد زنگ زد به دختره،داداش دختره گوشیو برداشت اونم ترسید حرف نمیزد (اهل مازندران نبودپسره) داداش دختره گفت چسه(چرا) سِروش(حرف)نزنی:یعنی چرا حرف نمیزنی،پسره ترسید قطع کرد.... بعدا به دختره گفت داداشت اسم منو از کجا فهمید اون لحظه گفت سروش🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😍به خاطر آفتابه  آیا موقع بدنیا اومدن شیر سفید بود رفته رفته کمی تیره تر شد به خصوص تاب ...

کی؟متوجه نشدم

واقعا خوش چهره هست یکم چاق تر شه دقیقا میشه بزرگسالی کیان

میگه الان ۹۰کیلو هست.اون برعکس منه چاق دوس نداره ولی من تپل مپل دوست دارم شکم آفسایدی🤣🤣🤣🤣🤣😏

ببخشید لیا اشتباه تایپی سده

آها اسم بچه های من وتو طوریه که باید تو نوشتن دقت کرد من که کلی اسمشون رو اشتباه تایپ میکنم بعد اصلاح میکنم🤣🤣

منم مثل تو‌میگم مرد باید شکم داشته باشه😂

مهدی پریروز میگفت دارم نگران خودم میشم شیکمم خیلی بزرگ شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣پریشب گفت ازفردا میخوام رژیم بگیرم گفتم از پس فردا بگیر چون فردا گوجه خورشت داریم😁😁😁😁 

مهدی پریروز میگفت دارم نگران خودم میشم شیکمم خیلی بزرگ شد🤣🤣🤣🤣🤣🤣پریشب گفت ازفردا میخوام رژیم بگ ...

😂😂😂وااای چقدر باحالید 

حامدم می‌خواد بره باشگاه اما من نمیخوام بره اما میگه میرم اونم. برای شکمش می‌خواد بره