2777
2789
افسانه جان در مورد کیان و رفتنش خونه عمه اش مادرت حق داشته نسبت به برادرت منظور داشتن😂

این خودشم رو اونا منظور داشت🤣🤣🤣🤣🤣منظور دارا خوردن بهم دیگه. منظورش به دخترای خواهرشوهرم بود که گفتم مامان چی میگی کیان از اونا کوچیکتره چندسال

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره حتما سر فرصت میخونم قبلا اثر مرکب رو‌گپش داده بودم حس میکنم دوباره نیاز دارم گوش بدم شروع کردم د ...

این تموم شه باز ازتون میپرسم ویه کتاب دیگه میخرم روحیم عوض میشه واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم♥️فس‌فسی شدم سرما خوردم😬دیشب بارونی میبارید والان آفتابیه هوا عالیه.... 

نهارمو پختم منتظرم همسری بیادبزنیم بر بدن. دیگه نمیدونم واقعا از دست مادرم چیکار کنم دست از جادو جنبل برداره الان یکی زنگ زد بهم گفت مراقب خودتون باشین مامانت جادوگر هست و کلی حرف زد....ازاون روز که جواب تلفن نمیداد حدس زدم که رفته باشه سمت اون عفریته که الان بیشتر مطمئن شدم. 

همش تو ذهنم میگم هیچ نیروی بالاتر از نیروی خدا نیست ومواظب داداشم باشه. 

سلام دوستای خوبم♥️فس‌فسی شدم سرما خوردم😬دیشب بارونی میبارید والان آفتابیه هوا عالیه.... نهارمو پختم ...

ایشالله زودتر خوب شی 

واقعا اینجا تا آفتاب هوا خوبه همین که غروب و عصر میسه هوا سرد و خنک میشه 

نگران نباش به قول خودت هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خدا نیست دعای دعانویس ها هم درست نیس

ایشالله زودتر خوب شی واقعا اینجا تا آفتاب هوا خوبه همین که غروب و عصر میسه هوا سرد و خنک میشه نگران ...

برف نبارید هنوز؟ 

امان ازین به اصطلاح مادر

خداروشکر ادامه بده کارهای هنری رو برای ما هم بزار لذت ببریم خودمم خوبم منم سعی میکنم نگاهم به زندگی ...

اره حتما 

خداروشکر همیشه خوب باشین

منم امروز دخترم آزمون داره 

ولی امسال خیلی معلم خوب و مهربونی دارن 

دخترم نسبت به پارسال خیلی بهتر شده و خودش بیشتر پیگیر درساشه 

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست ،در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱
سلام دوستای خوبم♥️فس‌فسی شدم سرما خوردم😬دیشب بارونی میبارید والان آفتابیه هوا عالیه.... نهارمو پختم ...

سلام پاییز جون 

مراقبت کن 

جنوب پارسال تا حالا تحریم از بارون و سرما 

چقد دلم هوای بارونی و مه و سرما میخواد لذت ببرین واقعا

اگه اعتقاد نداشته باشی هیچ اتفاقی نمیوفته

سلام صبح بخیر 

دوستتون دیروز نبود چون سه تا پارچه نخی خریده بودم داشت

خاک میخورد تو کمد، در آوردم گفتم ایندفعه بدون الگو برش بزنم راحت تره هیچی دیگه شلوار خشتک نداشت کوتاه هم شد😂😂 ولی یه جوری جمعش کردم دیگه بعدیارو الگو کشیدم دوختم شب از خستگی هوش رفتم 

صبح بیدار شدم به خودم گفتم حق نداری دست به گوشی بزنی 

اول کارهاتو انجام بده عزیزم 😅صبحانه خورده شد و ظرفا شسته. دخترم و راهی مدرسه کردم، راهپله و بالکن رو جارو و دستمال کشیدم، خورشت قیمه بار گذاشتم و الانم اینجام 

واقعا اگه این گوشی نبود چقدر سریع تر کارهامون انجام میدادیم تصمیم دارم کمتر ازش استفاده کنم 

برنامه امروزم چون به خودم قول دادم مطالعه و ورزش و مدیتیشن رو هر روز انجام میدم 

یه کیف هم ست مانتوم میخوام درست کنم 

شستن لباس ها و تا زدن میمونه دیروزم چون روز پر کاری بود

دوبار فقط جاروبرقی کشیدم در نتیجه خونه تمیزه😍😅

روز خوبی داشته باشین 🌷😘

سلام پاییز جون مراقبت کن جنوب پارسال تا حالا تحریم از بارون و سرما چقد دلم هوای بارونی و مه و سرما م ...

سلام عزیزم صبحت بخیر😍دیشب هم جات خالی بارید رعدوبرق هم زده.

آفرین هنرمند کدباانو😍😍😍😍 

بین اعتقاد وبی اعتقادی گیر کردم برای داداشم نگرانم برا خودم نه

سلام صبح بخیر دوستتون دیروز نبود چون سه تا پارچه نخی خریده بودم داشتخاک میخورد تو کمد، در آوردم گفتم ...

به به چه روز خوب و پرکاری 

واقعا موافقم بدون گوشی همه چی سریعتر جلو میره

خوشبحالت خیاطی بلدی 

نه تو ارتفاعات کوه ها یک تایمی هوا سرد شد باریده انمیدونم منم مثل تو دلم یک پاییز درست حسابی میخواد

دقیقاااااا امروز کوه عزیزم رو نگاه کردم هیچی روش نبود کیان میگه پس کی برف میباره

2810