2777
2789

سلام بچه ها یه اتفاقی افتاده ک ما دیگه مطمئن شدیم برادرهمسرم و خانمش واقعا اون طوری که نشون میدن نیستن. 

البته من فهمیده بودم ها اما چون با خودم قرار گذاشته بودم با ذهنیت زندگیمو شروع نکنم جدی نگرفتم.

در نهایت  هم تو رفتار خودشون دیگه بروز پیدا کرده و حتی برخوردشان با پدر و مادر همسرم 

هم معصومیتی که تو بچه ها میدیدم تو بچه اشون نمیبینم. یعنی بچه تو این سن برای مامان باباش زیر و رو میکشه. (همه الان قربون صدقه باهوشی بچه میرن اما من واقعا به اینده اش خوشبین نیستم اگر مسیر و رویه همین باشه)

برای دوستم موضوع رو گفتم گفت بهت حسادت میکنه اما ما اینقدری رابطه نداریم ک جا برای حسادت باشه همین رابطه رو هم ک اینطوری دارن محو میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیز دیگه هم بگم من خیلی به خدا اعتقاد دارممممادذشوهرم اینا با اینکه تمام مراسمات فامیلاشون رو من ...

سلام حنا جان خدا بد نده پاییز شروع شد دیگه 

اینور حسابی سرد شده هر سال این موقع هنوز هوا گرمه 

خدا مادربزرگ همسرت رو بیامرزه

مادر مادرشوهرت بود؟

من از اون نگاه ها میفهمم چی میگی نمیدونم والا دلیلش چی میتونه باشه حسابی هم با وجود مریض بودن و شاغل بودن همسرت و خودت زحمت کشیدید نمیفهمم دلیل رفتار مادرشوهرت رو 

احتمالا فامیل و غریبه و آشنا تعریفتو کردن این حسودی گل کرده 

یک اسپند دود میکردی 

افراد حسود چشم زخم دارن مراقب جشنشون باش 

خیلی هم عالی شد مادرت اینا نیستن واقعا هیچ چیز در این دنیا بی حساب و کتاب نسست

سلام بچه ها یه اتفاقی افتاده ک ما دیگه مطمئن شدیم برادرهمسرم و خانمش واقعا اون طوری که نشون میدن نیس ...

دقیقا عین جاری من و برادرشوهرم و بچه شون 

حس میکنم اونا رو میگی 

ماهم سالی یکی دوبار همدیگر و بیشتر نمیبینیم اما از حسادت من میترکه 

دروغ نگم‌منم‌گاهی حسادت میکنم به جاریم اونا بخاطر چیزهایی که خودم ندارم و اون داره مثل همون آزادی و شوهر گوش به فرمان ،نه چیز های دیگه ،خودشم مدام از این نقطه ضعف هام مدام منو نیش میزنه 

بچه شونم که نگم بدتر از خودشون

سلام حنا جان خدا بد نده پاییز شروع شد دیگه اینور حسابی سرد شده هر سال این موقع هنوز هوا گرمه خدا ماد ...

سلام عزیزمم

آره بدجوری مریض شدم

مرسی خدابیامرزه رفتگانت رو عزیزم

راستش من متوجه حسادت و نفرتش میشمااا

اما دلم میسوزه 

انگار دلم نمیخواد بد باشم

با اینکه میتونم بد باشم

باورت میشه امروز فهمیدم دخترش نمیتونه بیاد لباسای مشکیش رو بیاره

حتی روسری مشکی نداشت مال خودمو دادم بهش

بهش زنگ زدم گفتم لباس تونستی جور کنی گفت نه همون مانتو خال خالیمو میپوشم 

رفتم براش مانتو روسری شومیز خریدم البته میدونم پولش رو پرداخت میکنه 

اما اون وقتی من عزادار بودم برای مادربزرگم به شوهرم گفت برای مادر خانومت لباس بگیر لباس عزاشو در بیاره اما نگفت برای من بخره چون میدونست من برای مامانم میخرم حتما

در حقم خیلی کوتاهی میکنن تنفر و حس نفرت رو قشنگ ازشون دریافت میکنم

اما خوبیای شوهرم نسبت به خانوادم خصوصا زمان فوت مادربزرگم یادم میاد دلم نمیاد بدجنس باشم

من و همسرم کل خریدای مراسم مادربزرگمو البته با کارت مامانم انجام دادیم ساعتها گیر بودیم حتی حلوا و خرما و میوه برای کلی آدم رو ما خریدیم 

نمیتونم اینا رو نادیده بگیرم

اما اینکه مامانم دلش شکست نیومد پیشش برای مامان بزرگم باعث شدم خوشحال باشم از نبودن مامانم اینا 

سلام بچه ها یه اتفاقی افتاده ک ما دیگه مطمئن شدیم برادرهمسرم و خانمش واقعا اون طوری که نشون میدن نیس ...

ترانه بنظرم جاری و برادرشوهر حضورشون و تاثیرشون به اندازع پدر و مادر و خواهرشوهر نیست

فاصله گرفتن فاصله بگیر

و حتی حذفشون کن در صورتی که میبینی تمایل دارن

من جاری و برادرشوهرم خیلی اهل رقابت هستن ولی محترمانه برخورد میکنن سالی یک یا دوبار میبینیمشون خیلی رسمی و محترمانه تمام

سلام عزیزم خداسلامتی بده،ولی حنا چرا با وجود مریضی اینهمه از خودت مایه گذاشتی؟ وضعشون که خوبه خودشون ...

پاییز برلی خودمون غذا درست کردم زیاد درست کردم برلشون بردم

عزادار بودن

ده ساعت توراه بودن

نمیشد واقعا بیرون غذا گرفت 

خصوصا مادرشوهرم بیقرار بود بره پیش خواهر و برادراش

تازه امروز رفتم براش لباس عزا خریدم😖

اصلا هیچکسی مثل مادرشوهر من نیست

تا به حال تو زندگیم مثلش رو ندیدم واقعا

شوهرت حق داره 

آدم توقع احترام داره وقتی احترام همه رو نگه میداره

اما مادرت عوض بشو نیست واقعا

نه نمیرم 

اینجوری اعصابم آروم تره

دقیقا عین جاری من و برادرشوهرم و بچه شون حس میکنم اونا رو میگی ماهم سالی یکی دوبار همدیگر و بیشتر نم ...

سارا چقدر تو عشقی آخه

مگر میشع یه آدم انقدر دلش بزرگی داشته باشه که هم محبتش رپ قشنگ بیان کنه

هم اعتراف کنه حسادت میکنه

سارا خیلی قدر خودت رو بدون♥️

چقد بده آدم حسش نسبت به اطرافیانش این حسو پیدا کنه... دقیقا بعضی از بچه ها انگار شیطان هستن🤦مثل اینکه تولد بچه ی برادرشوهرم بوده واز۳تا۱۰شب جشن داشتن(خیلی سروصدای آهنگ زیاده تاسرکوچه میره معمولا) بعد یکی شعار نوشته امین خر است باید از اینجابرود امین همونیه که جشن داداشش بوده ویه سری برا شوهر عمش شعار نوشته بود....هیچی یاد گرفتن شعار نویسی رو...هی یه سره هم جلو کیان از هم دیگه بد میگن کیان برام گفته وبعدشم گفت مامان وقتی از هم دیگه جلوم بد میگن حتما درمورد منم جلو همدیگه بدمیگن🤦🤦🤦🤦 ازبس جلو بچه ها دودره بازی وحرف میزنن بچه ها هم یادمیگیرن ومثل بزرگا میشن براهمین این حس رو پیدا میکنیم...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
پاییز برلی خودمون غذا درست کردم زیاد درست کردم برلشون بردمعزادار بودنده ساعت توراه بودننمیشد واقعا ب ...

دیگه از خودت نزن اینهمه زحمت میکشی اونوقت مثل مادر من حرکات شیطانی میزنه یعنی اینا چقد میتونن بد باشن اصلا چی گیرشون میاد خب بجای اخم ونگاه های بد چی میشه بوس کنن وبغل کنن😏😏 

وقت مریضی وحال بدی به فکر خودت باش مخصوصا وقتی پای مادرشوهرت وسطه.

لباس رو قبول داشت؟

[QUOTE=354444947]دیگه از خودت نزن اینهمه زحمت میکشی اونوقت مثل مادر من حرکات شیطانی میزنه یعنی اینا چقد میتونن بد باش ...[/QUOT

همسرم میگه نیا 

اما من میخوام برم نمیدونم کارم درسته یا نه 

اما دلم نمیخواد همسرم بدون من تو جمع فامیل باشه

عادت کنن همه جا میکشوننش ضمن اینکه من بدون اون جایی نمیرم حتی مهمونی خانوادم

تلفنی تشکر کرد

فردا میرم شهرشون براش میبرمش

پاییز از این اخلاقم بدم میاد اون لحظه دلم میخواد کار خوب کنم اما بعدش پشبمون میشم که چرا جوگیر شدم و انجام دادم

[QUOTE=354444947]دیگه از خودت نزن اینهمه زحمت میکشی اونوقت مثل مادر من حرکات شیطانی میزنه یعنی اینا ...

نه رفتن رو برو همیشه کنار همسرت باش ولی از روح وجسمت مایه نذار مخصوصا الان که کسالت داری.دلت مهربونه دوس داری کمک کنی بعد که رفتار گند طرف رو میبینی از کرده ی خودت پشیمون میشی منم بودم ولی الان درصد خیلی زیادی تغییر کردم حنا انقد برای جاریم وبرادر شوهرم بی حساب وکتاب خرج میکردم دلم میسوخت ولی الان۹۵درصد در برابرشون تغییر کردم باورت نمیشه رفتارشونم بهتر شده دیگه میگم خب خودم لباس خوب میپوشم طلا میخرم برای چی برای اونا خرج کنم...یا الان داداشم که میخواد ازدواج کنه هی میگه آره اونقدی پول ندارم وفلان گفتم عقد کن تا عروسی خودتون روجمع وجور میکنین اگه پاییزسابق بودم طلاهامو وپولایی که داریم رو میدادم میگفتم بریم خواستگاری ....خیلی قبل حرکت زدن فکر میکنم الان دیروز برنجامو که اوردم ریختم تو جای مخصوصشون وفقط مقدارکمی رو بردم برای جاریم اگه پاییز قبل بود۱۰۰کیلو میداد...یا همین کمک کردن که میگی خواهرشوهرم یه مهمون اگه داشت سریع براش غذا درست میکردم کمکش میکردم ولی الان میگم انرژیمو هدر نمیدم.مهدی همیشه میگه میخوای کمکی بکنی درحد معقول باشه از خودت نزن انقد اینارو بهم گفت که تو روند تغییرم کمک کرده الان از جنوب۲۰کیلو خرماسفارش  دادم گفت قشنگ تقسیم‌بندی کن خودت بخور دوتا بچه داری به فکز خودت باش نگیر خیرات نکن(دقیقا هم درست میگه من زیاد که باشه به همه میدم )

یا تصمیم گرفتم زمینم که فروخته شد جوگیر نشم به داداشم پول بدم حنا هنو فروخته نشده بازارم صفره ها ولی میدونی چرا هی میگم؟میگم که ملکه ی ذهنم بشه تا جوگیرنشم. تو هم تا به دلت میاد یه چنددیقه صبرکن دودوتا چهارتا کن بعد انجام بده خیلی موثره‌.

والا کمک میکنیم آخرش حالمون رو هم میگیرن.