2777
2789

میشه تجربتون بگین

چی خوبه بگیرم

یه مدل دو در دو دیدم میگه ۶ تومن

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی چی هس

پارک بازی

دور تا دورش مثل نرده پلاستیکی که بچه میمونه اونو بازی میکنه نمیتونه بیرون بیاد

داره کم کم سینه خیز میره خطرناک شده

غلت هم زیاد میزنه

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱
خوبه. 

چه مدلی بگیرم

استخر بادی توپ چطوره

یا ازین نرده پلاستیکیا بگیرم؟

تکراری میشه

به درد نمیخوره؟؟؟

چه مدلی بگیرم استخر بادی توپ چطوره یا ازین نرده پلاستیکیا بگیرم؟

استخر  توپ که بعد ازش استفاده کنه

شش تومن میدی فقط واسه چهار پنج ماه چون بعدش یاد میگیره چطور بگذره ازش و توش جیغ داد میکشه 

استخر توپ چندین سال وسیله بازیشه

بنظر من‌نگیر

بچه این سنی به وسایل خونه بیشتر علاقه داره

مثلا قاشق و پیاله بذا جلوش ساعت ها بازی میکنه

اونو بگیری دو روزه تکراری میشه

جاتم اشغال میکنه

هر چه از دوست رسد نیکوست...
چه مدلی بگیرم استخر بادی توپ چطوره یا ازین نرده پلاستیکیا بگیرم؟

اره استخر دار خوبه.. چیزی باشه حداقل تا ۴یا ۵سالگی باهاش بازی کنه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
استخر  توپ که بعد ازش استفاده کنه شش تومن میدی فقط واسه چهار پنج ماه چون بعدش یاد میگیره چطور ...

ممنون عزیزم

آره مونده بودم چ

کدوم بیرم به صرفه تر باشه بیشترم باهاش بازی کنه

😀

بنظر من‌نگیر بچه این سنی به وسایل خونه بیشتر علاقه داره مثلا قاشق و پیاله بذا جلوش ساعت ها بازی می ...

نه اصلا چون جذب میشه 

خواهرم فقط اسباب بازی میزاشت وسایل خونه جلو دستش نمیزاشت بخاطر همین جذبش نمیشد