2777
2789
عنوان

شپش پسریکساله

87 بازدید | 15 پست

پسرم از آرایشگاه مردونه شپش گرفته الان ده روزه درمانو شروع کردم امروز دوباره توموهاش داشت راه میرفت.خودمم اون اوایل گرفته بودم دارو زدم دیگه چیزی نبودتوموهام.

روز اول به موهاش لوسیون دای لیس زدم چون نوشته بود بالای ۶ماه مجازه بعدهم تمام رشکارو کشیدم بیرون ملافه هاوپتوهاروشستم.سرکه زدم 

اما جواب نگرفتم.توروخدا اینجا کسی میدونه باید چیکار کنم؟عطاری رفتم هیچکس دارو نداد گفتن پوست سرش نازکه خطرناکه.داروهای دیگه هم میترسم سمی باشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سس مایونز بزن بعد با شونه دندانه ریز صاف کن موهاشو...چند بار تکرار کن این کارو 

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣

اصلااااااا دارو نزن برا طفل معصوم.

کل سرش رو آغشته کن به روغن زیتون. نایلون بکش سرش تا فردا ببر تو نور آفتاب شونه کن. بعدم ببر حمام. با شامپو بخور و اونجا هم با شونه مخصوص شونه کن.

اگه اگه لازم شد دو روز دیگه دوباره تکرار کن

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
حساسیت نده یک وقت

ن بابا نمیخواد بچه بخوره که... برای اطمینانت یذره اول تست کن ببین چی میشه اگر اکی شد بعد کل سرش رو سس بزن 

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
اصلااااااا دارو نزن برا طفل معصوم. کل سرش رو آغشته کن به روغن زیتون. نایلون بکش سرش تا فردا ببر تو ...

اصلا این بچه نمیذاره دستمون بخوره به موهاش عقلشنمیکشه کلاه بذاریم سرش میکشه

اصلا این بچه نمیذاره دستمون بخوره به موهاش عقلشنمیکشه کلاه بذاریم سرش میکشه

مهم نیست الان روغن زیتون بزن یکساعت بعد ببر بیرون تو آفتاب شونه کن

عصر هم قبل غروب شونه کن.

آخر شب که خوابه نایلون بکش سرش. اما باید خوب چرب باشه کل مو و کف سر

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری 
همسرم نداره خودمم چون بهش شیر میدم سرم میچسبه بهش دائم یه چیزی میزنم به موهام ولی چیزی ندیدم توموهام

خب پس از موهای اونه خداروشکر شما نداری. ولی مراقب باش ‌. لحافش و... چون یدونه بپره برا شما دردسر 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

موهاش بزن 

وقتی داره شیر میخوره ی پارچه یا روسری بزار ک سرشو بزاره روش همینجور مشغوله سرشو چک کن خودت دربیار اینجوری زودتر تموم میشه 

اینا گاز بگیرن بچه غش میکنه از دردش . شونه مخصوص دارن برا شپش  . ولی فکر نکنم موهاش اینقدر زیاد باشه با اون هم میتونی .. 

2810