2777
2789

سلام
تب سنجی جدیدا زیاد شده به اسم آریو دو سالم گارانتی داره و و خیلی از بیمارستانا و مراکز درمانی هم هست و از طرف یکی از کادر درمان بهم توصیه شده نظرتون چیه ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فهمیدی به منم بگومن دو تا مارک معروف زیر بغلی دارم میخوام تفنگی بخرم

ببین اینو یکی از دوستام که کادر درمان معرفی کرده اسمش آریو خیلی خوشگله و میگه دو سال گارانتی بی قید و شرط داره و هرروز دارن تو بیمارستان ازش استفاده می کنند قیمتشم خوبه نسبت به خارجیا بنظرم گزینه خوبیه یه نگاه بندازه
آریو سرچ کن میاره 

تب سنج فقط جیوه ای بخر

آخه بچه نمیزاره جیوه ایی بزاری بعد خیلی خطرناکه بشکنه داستانه ....
از طرفی هم این دیجیتالی کوچیکا رو هم نمیزاه بزاری زیر بغلش و خیلی از نظر بهداشتی مناسب نیست لیزری میزنی زیر یک ثانیه اندازه گیری میکنه تموم بنظرت ارزش نداره ؟

آره الان دیدم تو گوگل،خوشگله ولی قیمتش با خارجیا خیلی فرقی نداره...

الان مارکای خوب مثلا خارجی مثل رزمکس 4800 تا 3200 این 1600 بقیه اشونم چینی ان که دکتره گفت نگیری بهتره دستتو بزار رو پیشونیش اگر میخوای چینی بخری