2777
2789
من اپتامیل پپتی جونیور میدم میترسم بیسکویت بدم

ببین من نمیتونم بهت بگم بده یا نه ولی من بیسکوییت رو با اب شل میکنم بهش میدم میخوره یا کره رو با خاکه قند قاطی میکنم بهش میدم 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقت کردی عزیز که این بچه رفلاکسیه؟ حریره بادام؟ اصلا نباید بخوره 

ببین من نمیدونم چی بگم ولی بچم رو شیر خشک‌اب ار میدم مال منم رفلاکسی بهش اینا رو دادم براش مشکل پیش نیومدهمن تجربه خودمو گفتم نمیدونم والا 

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

پسر منم ریفلاکس داشت دکتر پایان ۴ماهگی براش غذا شروع کرد ک معدش جامد بشه خداروشکر بعد ی مدت کوتاهی اوکی شد

پسر من خیلی بدغذا بود هفته اول فرنی بود هفته دوم حریره بادوم اصافه شد

هفته سوم شیربرنج

و هفته چهارم سوپ اصافه شد

ولی دکتر گفته بود ترتیبش مهم نیست اگ یکیو نخورد برو سراع بعدی

موز انبه و طالبی و سیب هم جز برنامش بود از هفته دوم

پسر من فرنی و حریره نمیخورد ولی چون موز دوست داشت من با موز قاطی میکردم بهش میدادم میخورد

الانم ک ۱۳ ماهشه همچنان صبحونه فرنی یا حریره با موز میخوره

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
پسر منم ریفلاکس داشت دکتر پایان ۴ماهگی براش غذا شروع کرد ک معدش جامد بشه خداروشکر بعد ی مدت کوتاهی ا ...

خدا حفظش کنه منم دو هفته است براش شروع کردم موز خیلی دوس تدار الان میریزم تو فرنیش ببینم میخوره

ببین من نمیدونم چی بگم ولی بچم رو شیر خشک‌اب ار میدم مال منم رفلاکسی بهش اینا رو دادم براش مشکل پیش ...

ممنون عزیزم . سومین بچمه من به اون دوتا همچی میدادم ولی این آخری حتی به شیرم حساسیت داشت گلوبول سفید دفع میکرد اسهال بود تا دو ماهگی کم کم که شیرمو حذف کردم اسهالش بند اومد ولی همچنان وزنش کمه دکنر گفت غذا کمکی شروع کنم منم دارم امتحان میکنم و میترسم چون اسهال بدی گرفت 

خیلی زود دست به کار نشو چون میگین الرژی داره 

دکتر به من گفت هر ده روز یه چیز جدید به غذاش اضافه کن 

چون اجازه بده تو این ده روز نشون بده که به اون ماده غذایی هم حساسیت داره یا نه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

بچه من حساسیت داشت

اولش فقط حریره بادوم میدادم چون توی این سن چیزی نمیتونه بخوره که حساسیت نداشته باشه یا اینکه از لعاب برنج میدادم بهش

کمی بزرگتر که شد براش سوپ میپختم و حلیم (به پروتئین گاوی حساسیت داشت و گوشت نمیخورد)

صبحانه حریره بادام (پسته هم آسیاب کرده بودم میریختم داخلش)

ناهار دو وعده سوپ ( کمی برنج هویج ماش یا عدس همراه یه پیاز کوچولو یه تکه مرغ کوجیک)

شام دو وعده حلیم( بلغور گندم + پیاز+یه تکه مرغ بعضی مواقع ماش یا عدس)

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
خدا حفظش کنه منم دو هفته است براش شروع کردم موز خیلی دوس تدار الان میریزم تو فرنیش ببینم میخوره

موز خیلی سنگینه براش

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
رفلکسش جچجوریه من مجبورم شیر خشک بدم ولی بالا میاره انگار خلط تو گلوشه

رفلاکسش بهتره ولی مثلا ده روز یه بار تمام شیر برمیگردونه ولی غذای کمکی که دادم بهتر شده اول اس امپرازول ده میدادم الان یه ماهه اس امپرازول 5 میدم خدا روشکر بهتر شده غذای جامد شروع کردم نمیاد تو گلوش  فقط موقع آروغش یکم شیر برمیگردونه

2810