2777
2789

جایی دعوت بودیم مهمون دیگه هنوز نرسیده بود بچه کوچیکم حوصلش سررفته بود هی میرفت گوشه کنار کنجکاوی میکرد منو باباشم نشسته بودیم تلویزیون میدیدیم که فهمیدم رفته تو آشپزخانه رفتم اوردمش گازو چک کردم شعله زیاد نکرده باشه خلاصه یکم که نشستم بوی سوختگی اومد اول خودم فهمیدم سریع رفتم تو آشپزخانه دیدم برنج ته گرفته خیلی خجالت کشیدم😞😞😞😞

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

تا آخر مهمونی بود که میگفتن آشپز بچه فلانی بوده ببخشید غذا خراب شد (بااینکه یه قابلمه دیگه برنج گذاشتیم احتیاطی)هی بهم می گفت همینکه زبون میریزه بچت وگرنه چشماشونو درمیاوردم یا با تشر بهش گفت فضول خیلی خودمو نگه داشتم از دستش ناراحت شدم حرمت سنشون نگه داشتم چیزی نگفتم 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جالبه بچه خرابکاری می‌کنه سریع میگن مادرش کجاست !! 

وای بچه که به موفقیت میرسه میگن پدرش فلانیه !! 

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
تا آخر مهمونی بود که میگفتن آشپز بچه فلانی بوده ببخشید غذا خراب شد (بااینکه یه قابلمه دیگه برنج گذاش ...

ولی به نظرم حق داشتن... میزبان کلی تدارک میبینه بعد با یه شیطنت بچه غذا بسوزه واقعا سخته تحمل این قضیه😐

مگه گازو چک نکردی؟

چرا نمیدونم باز کی رفته من نفهمیدم چون کسی دست نزده وفقط این کوچولو من بوده میگم کار اون بوده حتما

چرا نمیدونم باز کی رفته من نفهمیدم چون کسی دست نزده وفقط این کوچولو من بوده میگم کار اون بوده حتما

عزیزم شما و همسرتون باید کنترلش میکردین

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
جالبه بچه خرابکاری می‌کنه سریع میگن مادرش کجاست !!  وای بچه که به موفقیت میرسه میگن پدرش فلانی ...

دقیقا

پدرش همونجا بیکارنشسته بود ولی تا این اتفاق افتاد از دستم ناراحت شد

بهش گفتم دست و پای بچه رو که نمیدونستم ببندم که حالام که یه برنج دیگه دم کردیم چرا تا آخر شب همینجور اعتراض میکنیم😓

نمی گم راست می‌گفته رفتار میزبان درست نبود باید اینقدر حواست باشه که اصلا آشپز خونه نره 

بچه های خواهر منم همینجوری هستن متاسفانه خواهرم بی خیاله بر عکس منم به شدت حساس ینی هر وقت بیان خونمون چندتا ظرف میشکنه کل یخچال جای دست بچه میشه 

به خواهرم اعتراض می کنم میگه بچه باید کنجکاو باشه به من میگه بچه های تو افسرده هستن بخاطر همین کاری نمی کنن😐😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

باید کنترلش می کردی ، نباید میزاشتی وارد آشپزخونه بشه 

بچه ها همیشه باعث آبروریزی پدر و مادراشونن 

اون طرف میزبانم دیگه زیاده روی کرده یعنی چی چشمشو در می آوردم ، بخاطر یه برنج 

✍🏻 ای ستاره ، ای ستاره ی غریب ! ما اگر ز خاطر خدا نرفته ایم ، پس چرا به داد ما نمی رسد ؟! ما صدای گریه ی مان به آسمان رسید ، از خدا چرا صدا نمی رسد ؟!                                                   ممنون میشم اگر برای شادی روح دوست آسمونیم فاتحه بخونید یا صلوات بفرستید ، اگر انجام دادید حتما بهم بگید که دعاتون کنم و برای سلامتی تون صلوات بفرستم 💌
بچم اصلا اجازه نداره آشپزخونه بره توی مهمونی چیکار داره به اونجا آخه

آخه زیر دوسال مگه متوجه میشه!منم میرفتم برای کمک دنبال سرم میومد