2777
2789
عنوان

آشنائی با نحوه فعالیت در تبادل نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 19156 بازدید | 337 پست

خانم تهرانی واقعا چه معنی داره که کابرای مرد جدید رو قطع دسترسی میکنید ولی کاربرای مرد قدیمی رو حمایت؟؟؟این نقض حریم خصوصیه کاربراست برای سایتی که برای خانماست و اکثرا بحث بارداری و مشکلات زنانست...لطفا رسیدگی کنید،خواننده مرد خاموش بهتر از خواننده مردیه که با کابری مرد میاد و همه میشناسنش.خیلیا مثل من هستن که مخالف حضور اقایون تو این فضای زنونه هستند و ازرده خاطر هستند،باتشکر

حرف دلتو زدی دلشو زدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام کنار هر اعلان یه مربع بزارید برا تیک و حذف دسته جمعی راحت تره تشکرررررررررررررررررررر

این اصلاح رو انجام خواهیم داد

سلامعلیکم نینیسایت جدید     علاقه مندیها رو چطور ببینم؟ ویدیو هم دیدم اما پروفایل کاربر ...

وارد پروفایل کاربری بشید. سمت راست گزینه تبادل نظر رو انتخاب کنید، اگر با گوشی وارد سایت میشید، سمت چپ یا راست بالای صفحه، آیکنی هست که دارای 3 تا خط است البته در گوشی های مختلف ممکنه فرق داشته باشه، روی این آیکن رو کلیک کنید تا وارد محتوای هر قسمت شوید

سلام  چرا در تبادل نظر متولدين ١٣٩٦ بر اساس ماه تولد نداريد؟  منظورم مادراني هست كه در س ...

در اولین فرصت اضافه میکنیم از توجه شما سپاسگزارم

سلام خانوم تهرانی من تونینی سایت قبلی عضوبودم اما به محض اینکه تغییرکرددیگه نتونستم عضوبشم وفقط خوان ...

mona.tehrani@ninisite.com

با لب تاب 

روی پروفایل کلیک کنید ، سمت راست گزینه تبادل نظر را انتخاب کنید. تمام محتوای این قسمت مربوط به تاپیکها و فعالیتهای شما در فروم است

لطفا اسمو عوض کنید بزارید مهر بانو  عدد هم خواست خودتون بزارید

تغییر نام مستعار امکان پذیر نیست

سلام ...میشه لطفا یک تایپک با موضوع کتاب خوانی به موضوع تایپک هااضافه کنید؟

در گروه ادبیات فرهنگ و هنر چنین زیر گروهی رو داریم 

سلام مونا جان چرا مشاوران پاسخگوی سوالات نیستن

سلام

اگر هنوز پاسخ سوال خود را از مشاور مربوطه دریافت نکردید به بنده اطلاع بدید تا پیگیری کنم

2810