2777
2789
عنوان

آشنائی با نحوه فعالیت در تبادل نظر

| مشاهده متن کامل بحث + 19156 بازدید | 337 پست

سلام خانوم تهرانی .من تازه  عضو نی نی سایت شدم .مشکلی دارم .من هروقت وارد سایت میشم میخوام جواب سوالامو ببینم باید شنارع و رمز ورود و کلمه عبور بزنم نمیشه با اسم کاربری وارد بشم سختم شده 

*اللّه خیرٌ حافظا و هو ارْحم الرّاحمین*
خانم تهرانی چطور می تونم خانمی با ایدی بارسین1 پیدا کنم؟؟؟یه سوال مهم دارم ازشون....از نی نی یارم پر ...

سلام

باید داخل فروم کاربر مورد نظر رو پیدا کنید یا حداقل اسم مستعار رو به شکل کامکل داشته باشید و در نوار سرچ کاربری ایشان رو پیدا کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوم تهرانی .من تازه  عضو نی نی سایت شدم .مشکلی دارم .من هروقت وارد سایت میشم میخوام جواب ...

زمانیکه وارد سایت میشید نام کاربری و کلمه عبور رو سیو کنید

ببخشيد چطوري ميتونم از اين روزشمارا واسه به دنيا اومدن ني نيبذارم

داخل نی نی سایت من شوید در سمت چپ گزینه تیکر بارداری رو کلیک کنید

من يك ساله زايمان كردم، ٢٩ م پريود بودم ٤م تموم شد پريودم . پريشب نزديكي داشتم از دسروز صيح لك بيني ...

لطفا موضوعات و سوالات خود را در دسته بندی مورد نظر مطرح کنید

https://www.ninisite.com/discussion/2/پیش-از-بارداری

سلام من تازه عضو شدم سردرگممم نمیدونم چکار باید کنم .مطالب مورد نیازم رو از کجا ببینم وچطور با دوستا ...

سلام 

شما باید در دسته بندیهای مرتبط با موضوع و سوالها تون به تاپیک های مورد نظر دسترسی پیدا کنید و کامنت ارسال کنید

سلام لطفا راهنمایی کنید چطور توی بحث ها شرکت کنم و سوالامو بپرسم و...تازه عضو سایتتون شدم.

سلام 

شما باید در دسته بندیهای مرتبط با موضوع و سوالها تون به تاپیک های مورد نظر دسترسی پیدا کنید و کامنت ارسال کنید

2810