2777
2789
عنوان

بچم چرا دوسم نداره

167 بازدید | 11 پست

دوستان بچم ۱۸ ماهشه باباش میاد انگار منو نمیشناسه .

خونمون با مادر شوهرم اینا و مامان خودم تو یه شهر نیس ولی وقتی اونا میان مهمون یا ما میریم اصلا زیادم نمیبینتشونا ولی انگار منو نمیشناسه اصلا انقد اعصابم خراب میشه چرا اینطوره پسرم؟اصلا دوس ندارم کسی رو ببینه

شما زیاد پیششی برای همونه

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

😂فردا پسرت زن بگیره دهن اون عروس صاف میکنی

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم این رفتارا طبیعیه 

میگن بچه وقتی دنیا میاد تا چندماه نمیدونه خودش و مادرش دونفرن فک میکنن یکیم اون تورو عضوی از خودش میدونی ولی دیگرانو دوسداره 

نگرانیت بیجاعه یه دقیقه نباش ببین چجور دنبالت میگرده و گریه میوفته

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
الان بچس انقد بهش میرسم دوس دارم با منم مثل بقیه باشه

بچه ۱۸ ماه واقعا درکی ندارا