2777
2789
عنوان

خانما بیایید واجبه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 27 پست
بهش آهن خارجی بده و دندوناشو مسواک بزن و نزار قند و شکلات بخوره که بدتر میشه ... حالا هم یه دندانپزش ...

اره خارجی میدم تقریبا از اوایلش خارجی دادم‌خورده

کلی دندونش خراب شده مشکلش اینه

سیاهی دندون ک بعد از افتادن از بین میره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر شما دندونش درد نمیکرد؟

گاهی اوقات خیلی کم پیش اومده میگه درد میکنه ولی هنوز اونجور نبوده که نگران کننده باشه و من مترسم نکنه اون روز بیاد بچم درد بکشه 

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
وارنیش چیه؟شکلات و این‌چیزا زیاد نمیدم بهش خمیردندان مخصوص کودکان هست ک بچه میخوره مشکلی پیش نیاد؟

گلم وارنیش نوعی از فلوراید برای یچه های کوچیکه با قلمو میزنن به دندونش به جای دهانشویه س چون اونو قورت میده به جاش وارنیش میزنن مرکز بهداشتها دارن اگه دکتر خود اونجا هم نتونست برای بچت بزنه بگو بده تو ببری خونه بزنیش.

جلوگیری از پوسیدگی میکنه.

پوسیدگی این دندون بچت که دیدی هم اگه در مراحل اولیه باشه میتونه روندشو متوقف کنه

خیلی ترسوعه تا میفهمه بردیمش دکتر کولی بازی درمیاره ک بیا و ببین

کار متخصصا همینه بچه های غیر همکارو میبینن دیگه. بهش نگو دکتره بگو میخایم بریم دندونتو خوشگل کنیم تو ذهنش یه چیزی مثل آرایشگاه رفتن بساز که خوشش بیاد بگو دندون سیندرلا یا بن تن میخای بزاری

منم همینطوره از چند سالگی دندوناش خراب شدن؟

دیگه قبل دوسالگی کم کم زرد شد بعدش رو به سیاهی و خرابی رفت الان دوندونای جلوش چون نازک شده شکسته کوچولو شده

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
دیگه قبل دوسالگی کم کم زرد شد بعدش رو به سیاهی و خرابی رفت الان دوندونای جلوش چون نازک شده شکسته کوچ ...

آخی

ان شاءالله زودتر بیفته بچه راحت شه دوباره دائمیاش دربیاد

کار متخصصا همینه بچه های غیر همکارو میبینن دیگه. بهش نگو دکتره بگو میخایم بریم دندونتو خوشگل کنیم تو ...

وای خدا هفته پیش رفتیم ارایشگاه گفتم میخوام برم خودمو خوشگل کنم ی کولی بازی ای دراورد ابرومو برد

خیلی دردسرسازه بزرگ شه پیرمو درمیاره