2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر بچه ها تا بچه ان همبازی خوبی برای هم هستن...ولی به نظر من بعد ازدواج این خواهره که هوای برادرشو داره شوهر من ۴ تا داداش داره سال به سال زنگ نمیزنن ولی یه خواهر داره که مدام زنگ میزنه بهشون و نگران حال برادرا و برادرزاده هاشه...
دقیقا سونیا جون. دختر غمخوار پدر و مادر و برادرشه. گاهی فکر میکنم اگه دختر داشته باشم؛ گناه داره که بخواد غصه داداشش و پدر مادرش رو بخوره
نشاطی که در نتیجه غم دیگران حاصل شود گناه است.....زرتشت.
اولا هر دو جنس دوست داشتم هم دختر هم پسر انتخاب بعدیم دو دختر دو پسر هیچوقت دلم نخواست الان دو دختر دارم خیلی خیلی راضیم
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
سلام منم دوست دوستم هر دو جنسو داشته باسم أما خدا صلاح دونست دو تا دختر بهم داد از اه دل راضیم ملیکا و حلما عشق مامان باباشونن
ایشالا همه شادان باشین امین از ته ته دلم
من یه دختر و یه پسر دارم و اول خیلی خوشحال بودم ولی حالا دوست داشتم دخترم خواهر داشته باشه از طرفی حوصله یه بچه دیگه ندارم
هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
2810