2777
2789
خوبه مهم دیزاینه که چطوری بچینی بنظرم کافه هم جایه قشنگیه برا تولد.. البته من هنوز عقدم ترجیح میدم ...

اگه تهرانی و رقص و دوست دارید برو الیاسام

تولد منو اونجا گرفت

فک کن رفتی عروسی فقط پول شامتو خودت میدی.

اینجوریه.خیییلی با حاله

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی ماه دیگ تولدم نامزدم(مرحله اشنایی هستیم) نمیدونم چیزی بخرم😕 یا ن تا الان فقط ی گل خریده برام ن ...

نه

فقط تبریک بگو و نهایتاااا یه کیک

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
نه اخه چون چندبار گفته خوشم میاد  نمیدونم خودمم موندم..

من امسال براش لپ تاپ خریدم

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
ببخشید کجای تهرانه؟ 

ورد اورد

تو نت بزنی برات میاره

خییلی جای باحالیه

نزدیک کرجه

بنظرم همون زنجیر اوکیه چون چندبارم گفته خوشم میاد طلاشو پارسال گرفتم نمیندازه میگ طلا برا مرد خو ...

خب چون گفته خوشم میاد همونو براش بگیر دیگه 

شب را نوشیده‌ام و بر این شاخه‌های شکسته می‌گریم.مرا تنها گذار؛ای چشم تب‌دار سرگردان،مرا با رنج "بودن" تنها گذار.
مرررسی عزیزم. خودمم نظرم بیشتر رو کیک و یه شاخه گل بود

خیلی ام عالی

2810