2777
2789
عنوان

لطفا بیایید بگید برای سیسمونی کدومو بخرم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 25 پست
عاخه خیلی جامیگیره دوقلو

عزیزم فریدولین یه نوع لباسشویی تمام اتومات 3کیلویی داره، من 6ساله دارم، برای سیسمونی دخترم گرفتم و خیلی راضی هستم، میشوره، آب میکشه، خشک میکنه، خیلی راحت و عالی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشین لباسشویی ۸کیلوعه عاخه،نمیشه برای چندتاتیکه لباس بچه روشن کرد 

چرا دیگ عزیزم گزینه baby c داره دیگ انذازه همون لباس بچه اب مصرف میکنه و انرژی. 

پول این و بزار برای چیز دیگ 

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

میگن نباید به همه بگی، به خدا ده بار از صبح پرسیدن اینجا تو نی نی سایت ، هیچ کسی و یعنی ندارید خواب ...

من بلدم اونم‌ناخواسته 

و کل فامیل و آشناها به من خوابشون میگن 

دوره دانشگاه یه چند تا تعبیر کردم عین همونا اتفاق افتاد و دیگه حتی کارکنان دانشگاه ولم نمیکردن 

دیگه جایی نگفتم 

ولی اینجا چون کسی منو نمیشناسه میگم 

فقط اینکه باید خوابت آشفته نباشه؛نباید چند تا خواب توی یه خواب ببینی 

یه خواب باشه و اونم واضح و کاملا یادت باشه حتی جزئیات 

اگه غیر این باشه خوابت تعبیر نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25