2777
2789

من نزدیک یک ماه رژیم لبنیات گرفتم ولی هنوزبعضی وقتاتومدفوع پسرم رگه خون میبینم وقتی عادی به پوشکش نگاه میکنم اصلامشخص نیست بادقت ونورمشخص میشه ولی خیلی نگرانشم خدایی نکرده کمخونش نکنه خطرناک نباشه حتی رژیمم سخت ترکردم فقط برنج ومرغ وگوشت گوسفندبدون ادویه خوردم بازم خوب نشده چیکارکنم دیگه🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجوری سخته من یمدت مراعات کردم دیدم نمیشه شیر خشکیش کردم

اخه شیرخشکشون هم بدمزس هم خیلی سخت پیدا میشه دلم نمیاد دوستم میگفت اینجوری بوده بعدکه غذاکمکی داده خودبه خودخوب شده

چند سالشه بچتون؟من پسرم از موقع تولد رفلاکس شدید داشت و همچنین یبوست شدید (گاهی تا ده روز پی پی نمیکرد) دکتر براش دارو نوشت و شیرخشک مخصوص ، منم تا حدی رعایت کردم ولی خب شیش ماه بیشتر شیرخودمو ندادم یعنی هم شیرم کم بود هم خودش نخورد . تا یکسالش رژیم بود و بعدش دکترش گفت براش کم کم شیر گاو و لبنیات شروع کن. البته رفلاکسش تا شیش ماهگی خوب شد. دیگ بعد یکسالگیش هم الرژیش خوب شد. 

رگه خون ت مدفوعش ندیدی؟

نه خون ندیدم ولی شدید دل درد داشت و گریه میکرد و همش استفراغ میکرد

اگه توی تاپیک یا موضوعی تونستم راهنمایی یا کمکی بهتون کنم،ممنون میشم واسه عاقبت بخیر شدنم صلواتی بفرستین🌹
نه خون ندیدم ولی شدید دل درد داشت و گریه میکرد و همش استفراغ میکرد

حالا پسر من اصلا اینجوری نیست یعنی حال جسمیش نرمال بی قراری اصلا نداره فقط درگیراین رگه خونم نمیدونم چیکارکنمش دیگه

چند سالشه بچتون؟من پسرم از موقع تولد رفلاکس شدید داشت و همچنین یبوست شدید (گاهی تا ده روز پی پی نمیک ...

ببخشید من خواهرزادم الان حدود دو سالشه و رفلاکسش هنوز کامل خوب نشده هزار تا دکتر بردینیش هرچیزی که خوب بوده امتحان کردیم

میشه بگین شما چی جواب داد برای رفلاکسش

پسر منم حال عمومیش خوب بود ولی تو مدفوعش خون بود،پسر من لب ب شیرخشک نزد و مجبور شدم شیر خکدم و بدم ولی هم خودم خیلی لاغر شدم هم پسرم زیاد وزن نگرفت،من اوایل رژیمم خیلی سخت و سفت بود در حدی ک میوه های خنک و فقط برنج با گوشت مرغ آب پز میخوردم ۹ماهه شد یکم شروع کردم هر هفته چندتا چیز اضافه کردم ب برنامه غذام و همون ۱۰ماهه اینا بود ک خوب شد،اگر تهرانی ببر پیش دکتر فرهمند،کارش عالیه،دکترای احمق دیر تشخیص دادن حساسیت پسر من و،برا همین خیلی شدید شد و تو مدفوعش قشنگ خون میومد و تو ۵ماهگی بخاطر همین حساسیت یک کیلو بچم کم کرد

ببخشید من خواهرزادم الان حدود دو سالشه و رفلاکسش هنوز کامل خوب نشده هزار تا دکتر بردینیش هرچیزی که خ ...

دکتر قرص امپرازول مخصوص نوزادان و کودکان کوچیک بهش داد و شیرخشک آنتی آلرژی اپتامیل پپتی وان و تو (تا شیش ماهگی وان و بعد تا یکسالگی تو) ، خب ما علاوه بر دارو و شیرخشک چندتا کار دیگ هم کردیم مثل شیب دار کردن تختش و بیست دقیقه نیمه نشسته نگه داشتن بعد از شیر دادن و اینا ،البته خواهرزاده شما دیگ دوسالشه و اینکارا لازم نیست. به پروتئین گاوی حساسیت داره یا مشکل دیگ هم داره؟ رژیم غذایی بدون لبنیات داره؟