2777
2789
عنوان

غذای کمکی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 29 پست
بی قراری نمیکنه ها قشنگ بازی میکنه فقط شیرببرم واسش یابخام بخابوتمش شروع میکنه غرزدن یعنی دل درد دار ...

فقط شیر دادنی غر میزنه فرنی بده ببین میخوره 

این فسقلی احتمالا خوشش اومده از فرنی 😍😍

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
فقط شیر دادنی غر میزنه فرنی بده ببین میخوره  این فسقلی احتمالا خوشش اومده از فرنی 😍😍

الان دارم آب‌جوش نبات بهش میدم تند تند داره میخوره شیرو نمیخوره🤕🤕چیکارکنم حالا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب مشکلی نداره فقط برنجو ک جوشوندی روش یه آب غلیظ جمع میشه اونو بهش بده .دونه های برنجو نده . یا حا ...

تند تند داره آب‌جوش میخوره شیراز اپتامیل پپتی جونیور فقط شیر نمیخوره پپتی جونیورم بدمزس اگه دیگه نخوره چیکارکنم🤕

الان دارم آب‌جوش نبات بهش میدم تند تند داره میخوره شیرو نمیخوره🤕🤕چیکارکنم حالا

وسطاش شیرم قاشق قاشق بده گولش بزن 😆جوجه رو ببین تورو خدا

وسطاش شیرم قاشق قاشق بده گولش بزن 😆جوجه رو ببین تورو خدا

همین کارو کردم دوتاشیشه آوردم تویکیم شیر ریختم هی عوضش میکردم😂وای من فقط همین شیرخشک میتونم بهش بدم اگه نخوره بیچاره میشم

همین کارو کردم دوتاشیشه آوردم تویکیم شیر ریختم هی عوضش میکردم😂وای من فقط همین شیرخشک میتونم بهش بدم ...

ایشالا ک میخوره اما خوب دیگه به غذا افتاده زیاد سخت نیست نوزاد باشه نخوره آدم اذیت میشه. 

به نظرت امروز باز بهش فرنی بدم دلش دردنگرفته باشه بدتربشه🙁

نمیدونم گلم من گفتم بده ببین فرنی رو میخوره یا ن .ک اگه نخوره مشخصه دلدرد داره . ک هیچی نمیخوره 

نمیدونم گلم من گفتم بده ببین فرنی رو میخوره یا ن .ک اگه نخوره مشخصه دلدرد داره . ک هیچی نمیخوره  ...

مرسی گلم 😍دوبار بهش فرنی دادم شیرشم خورد دیگه اذیت نکرد اگه امروز بازم شروع نکنه