2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

304 بازدید | 19 پست

فکر کنم دیشب آخرین باری بود که از ته دل خندیده بودم

قبل اینکه پدر خونده توهمیم مادرمو پاره تنمو با تهمت ناروا بلند کنه ببره و من حتی ندونم کجان وچه بلایی سرش آورده 

اگه بلایی سر مادرم آورده باشه بخدا زندش نمیزارم 

آخخخخ کاش دیشب ی سیر بغلش میکردم دلم داره آتیش میگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بد به دلت راه نده زن وشوهر دعوا میکنند یه ساعت بعدم آشتی میکنند

ولی اگر به قصد اذیت برده مامانتو وازشون خبری نیست با کسی درمیون بزار حتی پلیس

زنگ زدی بش؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
توهم میزنه انگار مواد مصرف میکنه  دیشب یهویی ب سرش زد و توهمات شروع شد و گفت تو با پیرمرد همسا ...

چرا گذاشتی ببره 🙁🙁🙁 یاخدااااا 

خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
بد به دلت راه نده زن وشوهر دعوا میکنند یه ساعت بعدم آشتی میکنند ولی اگر به قصد اذیت برده مامانتو وا ...

زنگ زد ظهر گفت لطفا تا زنگ نزدم زنگ نزن

این دیوانه شده ب سرش زده همش داره تهدیدم میکنه میکشمت

زنگ زد ظهر گفت لطفا تا زنگ نزدم زنگ نزن این دیوانه شده ب سرش زده همش داره تهدیدم میکنه میکشمت

نمیدونی کجان؟

غلط کرده بگو گوشیو بده مامانم

زنگ بزن به پلیس

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
2810