2777
2789
عنوان

نوزاد سختیش تا کیه؟ یکی به بهم بگه😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 54 پست
من دوتا قطره به بچم میدادم آب روی آتیش بود  خداییش دست دکترش درد نکنه به بچه من ساخت و تا وقتی ...

میششه اسمش و بگی عزیزم یا عکسشو بدی؟

مآ کِه دآستآنو میدونیم ، وَلی تو خآلیتو بِبَند .️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوالاتمو جواب بده تا دردتو دوا کنم شیر مادر میخوره یا شیرخشک ؟؟؟ معدش روزی چندبار کار میکنه؟؟ شکم ...

هم شیرخشک هم شیر خودم

شکمش نرمه

کلی هم نفخ داره

دکتر بردم میگه رفلاکس نداره

معده اش روزی دوبار

میششه اسمش و بگی عزیزم یا عکسشو بدی؟

قطره زرده رو غروبا 5 قطره میدادم

اون قطره بنفشه رو روزی دوبار میدادم یکی صبح یکی شب موقع خواب هر بار 5 قطره

قیمتشم زیاد نیست هر دوتا رو با هم 100 تومن میخرید شوهرم

من سر یه ماه مینداختم یکی دیگه میگرفتم در صورتی که هنوز کلی دزگه توش دارو بود 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
قطره زرده رو غروبا 5 قطره میدادم اون قطره بنفشه رو روزی دوبار میدادم یکی صبح یکی شب موقع خواب هر با ...

کولیف و میدم عزیزم ولی اون یکی رو میخرم مرسی عزیزم

هم شیرخشک هم شیر خودم شکمش نرمه کلی هم نفخ داره دکتر بردم میگه رفلاکس نداره معده اش روزی دوبار

شیرخشک چی میدی؟؟

رژیمو رعایت میکنی؟؟

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
گیگوز میدم 

رژیم چی؟؟؟

شیر خشک سیمیلاک توتال کامفورت اگه نبود ببلاک کامفورت

سیمیلاک بهتره خودم میدادم عاللللیه۲۴۰تومن بود ازادش با کدملی فک کنم هشتاد 

البته باید ببینی کدوم به بچه میسازه

سیمیلاکو بگیر روز اول قاطی کن با گیگوز که بچه بالا نیاره

کم کم گیگوزو کم کن

روز دوم یا سوم فقط سیمیلاک بده

وقتی سیمیلاک دادی فقط

شیر خودتو از شب قطع کن تا شب بعدی بازم نده 

صبح تاثیرشو می بینی

اگه بچه اروم شد یا باید شیرتو قطع کنی یا باید رژیم بگیری که اونوقت بهت میگم چکار کنی

بچه خودم خیلی اذیت شد تا شش ماهگی دلدرد ولش نکرد پس منتظر نباش معجزه بشه خودت دست به کار شو

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
رژیم چی؟؟؟ شیر خشک سیمیلاک توتال کامفورت اگه نبود ببلاک کامفورت سیمیلاک بهتره خودم میدادم عاللل ...

عزیزم من جوو گیر شدم دو تا سیمیلاک کامفورت گرفتم خیلی بد بو و بد مزه بود و مدفوع بچه رو کرد سبز و یبوستی از ترسم قطع کردمش

عزیزم من جوو گیر شدم دو تا سیمیلاک کامفورت گرفتم خیلی بد بو و بد مزه بود و مدفوع بچه رو کرد سبز و یب ...

بد بو و بدمزس چون هیدرولیژ شدس ولی عادت میکنن 

چطور دادی بهش؟

سیمیلاک خودش درمان یبوسته امکان نداره یبوست بده😐😐

بعدشم گلی من گفتم سیمیلاک و ببلاک ببین کدوم میخوره به بچه هیچوقت تا نفهمیدی میسازه یا نه دوتا نخر

سیمیلاک و ببلاک دکتر گفت تقریبا به نود درصد بچه ها میسازه و جزء شیرخشک های وزن دهنده هستن توهم نی نی سایت سرچ کنی میبینی اکثرا راضین

رژیمو نگفتی گرفتی یا نه؟؟؟؟؟ارجحیت برای بچه‌های دلدردی شیر مادره با رژیم ولی تو مقاومت میکنی نمیگی😅

الانم بگو سیمیلاکو چطور شروع کردی تا راهنماییت کنم

چون بچه خودمو میدادم عالی بوووووود دیگه سراغ ببلاک نرفتم